Bsl Play-Off Çeyrek Final 1.Maç | Beşiktaş Gain 108-83 Galatasaray Mct Technic

Hakedilmiş bir mağlubiyet. Oyun diye bir şey yoktu. 👍

Rezil herifler...Bir sonraki maçta tüm salon bu ruhsuz , rezil takımı ve Pozecco'yu yuhalamalı.Burası dingonun ahırı değil...!Burası Galatasaray...

küme düşen mersinden 38 sayı
Tenerifeden 40 sayı
Beşiktaştan 35 sayı..

Allah sonumuzu hayır etsin bu maç hakkında konuşmak bile istemiyorumda sormadan edemiycem bu Palmer adlı arkadaş ne yapıyor Allah aşkına biri bana açıklasın. Pozzecco hakkında kafam çok karıştı çok kötü sonuçlar aldık ama daha yarım sene takımda kaldı, oyuncuları o aldırmadı ama istediği 2 oyuncuda çöp çıktı, takım kötü durumda ama onun ayrılığında daha kötü biri gelebilir ve takım felakete sürüklenebilir.. çok büyük çelişkiler içindeyim çok streslendim ve kafam karıştı ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten...

Mahalle takımından hiçbir farkımız yok. Takımda McCollum'dan başka basketbolcuya benzer kimse yok. Beşiktaş sezonun en rahat maçını oynadı ve elini kolunu sallayarak rahatça, ezerek maçı aldı. Bu seride tek bir maç alma şansımız bile yok. Zaten değil Beşiktaş rakip kim olursa olsun bu takımın maç kazanacak gücü yok. McCollum hariç Palmer başta olmak üzere tüm yabancılarımız kesinlikle çöp. Herhalde arkadaşların bundan önceki görevleri, Amerika'da benzin istasyonlarında pompacılıktı diye düşünüyorum. Bu kadar kalitesiz ve vasıfsız oyuncuları biraraya getirebilmek de gerçekten büyük beceri !!! Kulübün yüzkarası bu branş. Ülkeye basketbolu getiren bir zamanların yenilmez armadasını bu duruma düşüren kimler varsa hepsinin canı cehenneme...

Futbolda başarılı olununca Yüce Başkan Dursun Özbek övülüyorsa basketboldaki hezimetler için kimi eleştireceğiz Eşref Hamamcıoğlunu mu ? Kulübün varlıkları satılınca elbette para gelir ve tonla para harcarsın hem FB gibi loser rakibin olursa Türkiye'de şampiyon olursun.Esas mesele amatör şubelerde ne yaptığın.Bu şubelerde başarılıysan vizyon sahibisin.

Hiç ama hiç beklemediğimiz bir skor.

Geri