Bsl Play-Off Çeyrek Final 2. Maç | Galatasaray Mct Technic 78-75 Beşiktaş Gain

Beşiktaş'a karşı anca böyle oynarsan kazanabilirsin. Sert, temaslı ve maç sonuna kadar bir saniye bile vazgeçmeden mücadele ederek. Aynısını son maçta da yapabilirsek yarı final bizim olur.

Dünkü maç sonu şöyle bir yorum okudum..

Dün maçta salonda yalnızca üç yönetici vardı: İbrahim Bey, Bora Bey ve Ozan Bey. Basketboldan sorumlu yöneticimiz Can Bey ise maça dahi gelmedi.

Koç kimseyi dinlemiyor, kimseyle iletişim kurmuyor. Kendi istediği kadroyu oluşturmak adına mevcut oyuncularla bile sağlıklı bir diyalog içinde değil.

Muhsin Yaşar’ın sözleşmesi hakkında, çocukla tek bir kelime dahi konuşulmadı. Oysa oyuncunun +1 yıllık opsiyonu hâlâ bulunuyor.

Buğrahan’a ise açık şekilde mobbing uygulanıyor; belli ki gönderilmesi kolaylaştırılmak isteniyor. Geçen sene de denediler olmadı.

Antrenman kalitesi ciddi anlamda düşmüş durumda. Sanki mevcut kadro başarısız olsun da ardından istediği kadroyu rahatça kurabilsin, kimse de kendisine hesap sormasın düşüncesi var gibi görünüyor.

Tek bir menajer üzerinden vasat oyuncular Galatasaray’a getirilmeye çalışılıyor. Önümüzdeki sezon daha fazla para harcanacak ancak bu anlayış ve oyuncu profiliyle başarı sağlamak imkansız. Bu koçun Galatasaray’ın kaynaklarını boşa harcayacağını düşünüyorum; bunu şimdiden yazıyorum. Seneye bu post üzerinden konuşuruz.

“Sürekli yönetime yükleniyorsunuz” deniliyor ama biz keyfimizden eleştirmiyoruz. Yönetim sürekli yanlış kararların içine giriyor. Galatasaray’ın kaynakları, yalnızca birkaç kişinin koltuğunu koruma uğruna harcanıyor ve kulübün gerçek sorunları göz ardı ediliyor.

Bu kadar bütçe harcanacaksa yapılması gereken, basketboldan gerçekten anlayan bir ismi göreve getirmektir; hem yönetici hem de koç anlamında doğru yapılanma şart.

Kendi içlerinde koltuk kavgası yapıp kulübü küçük düşürmek yerine, Galatasaray’ın gerçek sorunlarına odaklansalar bugün bu noktada olmazdık.

Geri