A Alperen Kaplan 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 15 Eyl 2008 Mesajlar 3,115 Yaş 34 @Alperen Kaplan 31 May 2009 #21 Emre kusura bakma, kural bu. Hüseyin gibi liderliğe oynayan birisi bile bir buçuk saatlik gecikme için 10 puandan oldu. Bu iş böyle...
Emre kusura bakma, kural bu. Hüseyin gibi liderliğe oynayan birisi bile bir buçuk saatlik gecikme için 10 puandan oldu. Bu iş böyle...
E Emre Evren İçöz 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 11 Tem 2008 Mesajlar 860 Yaş 33 @Emre Evren İçöz 31 May 2009 #22 Alperen Kaplan' Alıntı: Emre kusura bakma, kural bu. Hüseyin gibi liderliğe oynayan birisi bile bir buçuk saatlik gecikme için 10 puandan oldu. Bu iş böyle... Genişletmek için tıkla ... ben tahmini zaten puan için yapmıyorum yapsam nolurki (puan durumuna bakarsak ) onun için önemli değil yeni sezonu bekliyorum
Alperen Kaplan' Alıntı: Emre kusura bakma, kural bu. Hüseyin gibi liderliğe oynayan birisi bile bir buçuk saatlik gecikme için 10 puandan oldu. Bu iş böyle... Genişletmek için tıkla ... ben tahmini zaten puan için yapmıyorum yapsam nolurki (puan durumuna bakarsak ) onun için önemli değil yeni sezonu bekliyorum