S Semih Ural 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 23 Eyl 2004 Mesajlar 1,686 Tepkime puanı 1 Yaş 43 @Semih Ural 29 Ocak 2008 #21 bana niye tesekkür yok ya burdan kutlamadım diye :S
Ö Özlem Nokta 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 17 Kas 2004 Mesajlar 581 Tepkime puanı 1 Yaş 43 @Özlem Nokta 29 Ocak 2008 #22 Semih Ural' Alıntı: bana niye tesekkür yok ya burdan kutlamadım diye :S Genişletmek için tıkla ... Semihcim canım arkadaşım gittiği her maça mutlaka çağıran tek kişi iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem . . . . . iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem )))))))))))))))))) teşekkür ediyorum sana attığın şu mesajdan dolayı
Semih Ural' Alıntı: bana niye tesekkür yok ya burdan kutlamadım diye :S Genişletmek için tıkla ... Semihcim canım arkadaşım gittiği her maça mutlaka çağıran tek kişi iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem . . . . . iyiki dogduuuun özleeeeeeeeem )))))))))))))))))) teşekkür ediyorum sana attığın şu mesajdan dolayı
C Can Bulubay 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 1 Eyl 2004 Mesajlar 1,330 Tepkime puanı 3 @Can Bulubay 29 Ocak 2008 #23 nice mutlu yıllara...
Ö Özlem Nokta 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 17 Kas 2004 Mesajlar 581 Tepkime puanı 1 Yaş 43 @Özlem Nokta 30 Ocak 2008 #24 teşekkürler Can
G Guest Misafir 31 Ocak 2008 #25 Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla.
Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla.
Ö Özlem Nokta 0 Puan 0 Çözümler 0 Katılım 17 Kas 2004 Mesajlar 581 Tepkime puanı 1 Yaş 43 @Özlem Nokta 31 Ocak 2008 #26 Gökce Başaran' Alıntı: Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Gökçecim Okullar yarıyıl tatiline girdi diye geceler fena bir şekilde dalış yaptın galiba
Gökce Başaran' Alıntı: Doğum günlerini pek kutlamayı sevmesem de sabahın 08.15'i olması ve biraz da sarhoş olmam nedeniyle kutlayim bari. Doğum günün kutlu olsun Özlem abla. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Gökçecim Okullar yarıyıl tatiline girdi diye geceler fena bir şekilde dalış yaptın galiba