Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sana da çooooooooookk teşekkür ederim Esra ablacım. yok yok merak etme pek gecikmiş sayılmazsın. 1-2 günden bişey olmazmargo' Alıntı:canımm doum günün kutlu olsun.. galiba biraz geciktim ama..hoşgör![]()
Çok saol Kemal abim. O güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim...uA_KeMaL' Alıntı:Emre ciğim Nice mutlu senelere ve Allah Herkesi senin ve Kendi yaşının güzelliğini ayrı ayrı yaşatsın NİCE MUTLU SENELERE :atki :atki :atki
Doğru söylüyon vallaa Uğurcan kaç gün geçti ama tebrikler var yine. ne kadar çok seviliyormuşumugurcan' Alıntı:bu ne ya!!! benim bildiğim doğum günü bir gün kutlanır.ama sana özel Emre Haftası gibi bişi oldu bu.baksana tebrikler bitmiyor.sarısıyla kırmızısıyla tekrar nice senelere![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.