Okan Buruk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teşekkürler Okan hoca

Okan Buruk gitsin diyenler önce bir Fatih Terim’in neden bu kulüpten gönderilip gönderilip tekrar geri çağrıldığını sorgulasın.

Daha dün gibi hatırlıyorum taraftar gidip “Bu Besiktas fazla oldu” diyerek Fatih Terim’in evinin önünde dönmesi için yalvarıyordu.

Başarı da başarısızlık da futbolun içinde var. Okan Buruk sonuna kadar devam!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

A milli takım için ismi geçmeye başlamış. Aman dikkat. Fatih Terim olayı gibi olmasın. Okan Buruk sadece Galatasaray'ın hocasıdır. Asla müsade edilmemelidir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Alim değilse de ariftir canım hocam.

En çok senin için üzülüyorum hocam.
Şu yönetim seni hiç hak etmiyor.
4 sene üst üste şampiyon yapacaksın. Ama 5.sene de sana gün yüzü göstermeyecekler.

Açık ve net söyleyeyim. Bunlar yabancı bir hoca ile anlaştı seni küstürüp göndermek istiyorlar. Hamza hocaya yaptıklarının aynısını sana da yapacaklar.
Bunlar minnet etme hocam. İstifa et ve kurtul!

Okan hoca yumuşak karakterli, kibar biri. Bugune kadar hiçbir zaman yönetim aleyhinde konuşmadı. Tam tersine rakip takımların ve Federasyonun masabaşı oyunlarına sessiz kalan yönetime destek mesajları verdi. Ama artık yeter. Dursun O. bilerek, isteyerek transferlerde yanlış yapıyor. Gönderilmesi gerekenler gönderilmedi, alınması gerekenler alınmadı ve lig başlıyor. Biliyorum karakterine ters ama Okan Hoca masaya yumrugunu vurmalı artık. Ne olacaksa olsun.

Okan hoca yumuşak karakterli, kibar biri. Bugune kadar hiçbir zaman yönetim aleyhinde konuşmadı. Tam tersine rakip takımların ve Federasyonun masabaşı oyunlarına sessiz kalan yönetime destek mesajları verdi. Ama artık yeter. Dursun O. bilerek, isteyerek transferlerde yanlış yapıyor. Gönderilmesi gerekenler gönderilmedi, alınması gerekenler alınmadı ve lig başlıyor. Biliyorum karakterine ters ama Okan Hoca masaya yumrugunu vurmalı artık. Ne olacaksa olsun.
Okan Buruk gider olan bize olur. Riekerink, Tudor gibi bi adam getirirler sonra

Rakip takım mahalle maçında gibi tek pasla danslar edip ceza sahasında şov yaparken ; bizim takım neden hiç tek pas yapamıyor ? Tek pası geçtim , normal paslı hücum bile yapamıyoruz. Sahi antrenmanda ne çalışıyoruz tam olarak ? Yan pas, geri pas ?

"Dursun Özbek, Cenk Ergün’e Fransız bir hoca bulması talimatı vermiş. Bu adama da transfer yapmam diye sağda solda söyleniyormuş. Okan Buruk çık yüreklice konuş, istifa et ve efsane ol"

insallah dogru degildir

"Dursun Özbek, Cenk Ergün’e Fransız bir hoca bulması talimatı vermiş. Bu adama da transfer yapmam diye sağda solda söyleniyormuş. Okan Buruk çık yüreklice konuş, istifa et ve efsane ol"

insallah dogru degildir
Umarım doğrudur.
Yönetim zaten uzun zamandır bunu istiyor.
Galatasaray taraftarı da şımardı.
4 sene üst üste şampiyon olduk yeter.

Umarım doğrudur.
Yönetim zaten uzun zamandır bunu istiyor.
Galatasaray taraftarı da şımardı.
4 sene üst üste şampiyon olduk yeter.
Dursun Özbekin baskanlik döneminde calistigi hocalari yazdim. Vizyona bak.

Hamza Hamzaoglu
Mustafa Denizli
Orhan Atik
Riekerink
Tudor
Fatih Terim (1 ay sonra baskanlik gitti)
Okan Buruk (Metin Öztürk sart kostu)

Dursun Özbekin baskanlik döneminde calistigi hocalari yazdim. Vizyona bak.

Hamza Hamzaoglu
Mustafa Denizli
Orhan Atik
Riekerink
Tudor
Fatih Terim (1 ay sonra baskanlik gitti)
Okan Buruk (Metin Öztürk sart kostu)
Okan hocadan sonra gelecek Fransız da çok üst düzey olmayacaktır.
Dursun Özbek kendi sonunu hazırlıyor.

Geri