Nejat Kutlug
Kayıtlı Üye
Teşekkürler Okan hoca
Okan Buruk gider olan bize olur. Riekerink, Tudor gibi bi adam getirirler sonraOkan hoca yumuşak karakterli, kibar biri. Bugune kadar hiçbir zaman yönetim aleyhinde konuşmadı. Tam tersine rakip takımların ve Federasyonun masabaşı oyunlarına sessiz kalan yönetime destek mesajları verdi. Ama artık yeter. Dursun O. bilerek, isteyerek transferlerde yanlış yapıyor. Gönderilmesi gerekenler gönderilmedi, alınması gerekenler alınmadı ve lig başlıyor. Biliyorum karakterine ters ama Okan Hoca masaya yumrugunu vurmalı artık. Ne olacaksa olsun.
Umarım doğrudur."Dursun Özbek, Cenk Ergün’e Fransız bir hoca bulması talimatı vermiş. Bu adama da transfer yapmam diye sağda solda söyleniyormuş. Okan Buruk çık yüreklice konuş, istifa et ve efsane ol"
insallah dogru degildir
Dursun Özbekin baskanlik döneminde calistigi hocalari yazdim. Vizyona bak.Umarım doğrudur.
Yönetim zaten uzun zamandır bunu istiyor.
Galatasaray taraftarı da şımardı.
4 sene üst üste şampiyon olduk yeter.
Okan hocadan sonra gelecek Fransız da çok üst düzey olmayacaktır.Dursun Özbekin baskanlik döneminde calistigi hocalari yazdim. Vizyona bak.
Hamza Hamzaoglu
Mustafa Denizli
Orhan Atik
Riekerink
Tudor
Fatih Terim (1 ay sonra baskanlik gitti)
Okan Buruk (Metin Öztürk sart kostu)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.