Formu berbat bir oyuncuyu yedek başlatmak da bir kazanma stratejisidir. Sara'da bunu deneyip karşılığını da aldı hoca.
Oyuncu formunu bulana kadar tek çare
''oynatmak'' daha ilginç bir düşünce

ki hocanın böyle düşündüğünü zannetmiyorum.
Hocanın bazı oyunculara gereksiz bir sahipleniş ya da takıntısı varmış gibi görünüyor.
Uzun uzadıya yazıp insanları sıkmak istemiyorum. Ama madem örnek istediniz vereyim :
Liverpool maçlarında dünya yıldızı Sane yedek soyunuyor(doğru karar) , Sara 2-3 maç kötü oynasın hemen kesik yiyebiliyor, iyi oynayan Kazımcan başka takıma kiralanabiliyor ama Barış hep oynamalı. Kale ağzından sürekli vursun dağa taşa, rakip ceza sahasından orta sahaya top yollasın önemli değil. Oyuncu bunları düzeltti mi peki düzeltiyor mu , hayır.
Geçtiğimiz sezon Yunus, Barış sezon geneli döküldü ''bazı maçlar'' hariç. Siz alternatif yok diyorsunuz.
Asprilla takımda dikine gidip şut atabilen tek adamdı ama pek şans vermedi. Torreira, Lemina sezon geneli çok kötüydü ama skoru aldığımız maçlarda dahi Nhaga'ya süre vermedi.
Singo mevzusuna hiç girip iyice uzatmak istemiyorum. Her atlet oyuncu stoper oynamalı kaidesi yok. Adamın stoper defoları çokça. Sağda harikalar yaratıyor.