Roland Sallai

Szoboszlai, Galatasaray hakkında kendisine bir yorumda bulundu mu?

Sallai: Bana, ‘Bu nasıl bir atmosfer? Bu nedir?’ dedi. Ben de ona ‘Bu normal bir Galatasaray maçı’ yanıtı verdim. Atmosfer onun için sürpriz oldu ve çok sevdi. Ona ‘Burası başka bir dünya’ demiştim. Rams Park’ı gördükten sonra ne dediğimi anladı ve onun favorisi oldu.

Saatli bomba. Nerde ne zaman ne yapacağı meçhul. Yok yere adama vurup penaltı yaptırdı. Kızıcam ama adam orijinal mevkisinde de oynamıyor. 30 küsur verip aldığımız sağ bekimiz nerede bilen yok...

Saatli bomba. Nerde ne zaman ne yapacağı meçhul. Yok yere adama vurup penaltı yaptırdı. Kızıcam ama adam orijinal mevkisinde de oynamıyor. 30 küsur verip aldığımız sağ bekimiz nerede bilen yok...
Aksine son derece faydalı ve nerdeyse kale dışında her mevkide oynayabilen joker futbolcumuz. Her takıma lazım ve tabii ki bize de. Penaltı verilen pozisyonun penaltıyla alakası yoktu, skandal bir yanlış karardı. 1,02lik rakip futbolcu açık bile olmayan kolunun altına girdi ve kolu suratına temas etti diye çalınan yalandan bir penaltı. Böyle rezil bir karardan dolayı futbolcu gömmek de herhalde sadece bizde olur.

Ben size katılmıyorum. Dünkü pozisyon Osimhen'e olsa, suratına el gelse yine ''penaltı değil'' diyebilecek miydik ?
Penaltı kararı bana göre de şaibeli evet ama surata yakın bölgeye gayriihtiyari bir darbe var. Ayrıca mevkisinde oynamamanın da etkisiyle tonla saçma sapan hatası var iki sezondur. Tek tek video arayıp burada paylaşamam. Dün Fayzullaev midir nedir, ona yaptığı tuhaf kartlık faule de bakın size zahmet.
Oldukça kısıtlı, vasat(kelime anlamı kötü demek değil) bir oyuncu.
Bir oyuncuyu farklı mevkilere atmak onun iyi oynadığı anlamına gelmiyor ne yazık ki.

Bence şu an takımın en faydalı oyuncularının başında geliyor,son yıllarda fiyat kazanç oranı en yüksek oyuncu.

Ben size katılmıyorum. Dünkü pozisyon Osimhen'e olsa, suratına el gelse yine ''penaltı değil'' diyebilecek miydik ?
Penaltı kararı bana göre de şaibeli evet ama surata yakın bölgeye gayriihtiyari bir darbe var. Ayrıca mevkisinde oynamamanın da etkisiyle tonla saçma sapan hatası var iki sezondur. Tek tek video arayıp burada paylaşamam. Dün Fayzullaev midir nedir, ona yaptığı tuhaf kartlık faule de bakın size zahmet.
Oldukça kısıtlı, vasat(kelime anlamı kötü demek değil) bir oyuncu.
Bir oyuncuyu farklı mevkilere atmak onun iyi oynadığı anlamına gelmiyor ne yazık ki.
Dünkü pozisyonda zaten o el Osimhen'in suratına gelemezdi, olsa olsa göğsüne gelebilirdi, dolayısıyla bunu hiç tartışmaya gerek bile görmüyorum. Adam çok kısa ve Sallai'nin doğal konumdaki kolunun altına yüzünü sokuyor ve temas gerçekleşiyor. Zaten sen de penaltı şaibeli demişsin, buna rağmen pozisyonun daha nesini zorluyoruz da buradan penaltı çıkarmaya çalışıyoruz, anlaşılacak gibi değil !!! Fazla da uzatmaya gerek yok. Dün akşam yayıncı kuruluşta maçtan sonra yayınlanan trio programında uzun uzun konuşuldu bu konu, beinsports.com.tr'den izleyebilirsin yapılan yorumları...

Ya hocam ciddi ciddi ''Osimhen'in orasına gelmez , uzun boylu'' dediysen :D , hiç uzatmaya gerek yok. Bu cümleden sonrasını okumadım bile.

Ya hocam ciddi ciddi ''Osimhen'in orasına gelmez , uzun boylu'' dediysen :D , hiç uzatmaya gerek yok. Bu cümleden sonrasını okumadım bile.
Okuma zaten Muhammed, oradaki anlatmaya çalıştığım uzun boy-kısa boy meselesi değildi zaten. Boşver unut gitsin, belki okusan biraz aydınlanırsın, kafanda başka ufuklar açılır düşüncesiyle yazıyorum ben ama nafile uğraşıyorum anlaşılan...

Yüzüne değil göğsüne gelirdi ancak , cümlesinden başka anlamlar çıkaramadığım için özür dilerim. Uğraşmayın gerek yok zaten Ali Bey. Sizin fikriniz size, benim fikrim bana.

Geri