• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sabri Sarıoğlu

Ben de sağdan hızla bindirirken kendisine pas atılmasa bile durmayıp reklam panolarına kadar koşmasını özledim :) Savunmadan çıkarken topu tam rakip takımın oyun kurucusuna vermesini özlemedim ama. O özellikleri milli takım kampında ya da kondisyon salonunda bırakıp gelmesini dilerim.

Speedy Gonzales 8)

12 Dev Adam Sabri :)

''Hakemle Kanlı Bıçaklı,Sabri Hep Sarı Kartlı,Hayalim Üç Kelime O da Şöyle ; ''Sabri'nin Gol Atması''.

Sabri 1982 yılında modern futbola tepki olarak doğdu.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Gecenin bir yarısı, böyle bir cümle şu zamanda hele ki Sabri için :?

Yiğit Çelebi' Alıntı:

Barış Özbek evet,Mustafa Sarp kısmen,C,han Haspolatlı kesinlikle ama Sabri'ye bu yakıştırma kesinlikle kabul edilemez.

Facebook'ta grupmuş o Doğan Abi :)

uzayalım :)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:

ayıp ediyorsun.Sövüyorsakta,küfrediyorsakta aşkımızdan. Galatasaray taraftarının en sevdiği oyuncuların başında Sabri gelir.

Biz o zaman Sabri' yi baya bir seviyormuşuz ya :)

Yiğit Çelebi' Alıntı:

Yiğit çok güldüm bu mesaja:) Twitter da paylaşacağım bu cümleyi haberin olsun :)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:

Yiğit Çelebi' Alıntı:
ayıp ediyorsun.Sövüyorsakta,küfrediyorsakta aşkımızdan. Galatasaray taraftarının en sevdiği oyuncuların başında Sabri gelir.

Ben zaten genel konuşmuştum canım :P

B_7887_B_7820_MedicakPark-B.jpg

Medical Park Sağlık Raporu: 15 Eylül Çarşamba

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Gaziantepspor maçı sonrasında sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Sabri Sarıoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrasında oluşan ağrıları nedeniyle bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu belirlendi. Tedavisine başlanan Sabri Sarıoğlu'nun yaklaşık 3 hafta forma giymesinin zor olduğu Sağlık Ekibi tarafından belirtildi.

Ayrıca Arda Turan, Hakan Balta ve Mehmet Batdal'ın tedavilerine devam edilmektedir.

Bildiğim bütün küfürleri ediyorum.

Şaka ?

Gönderin Milli Takıma düzelir...

Sakatlıkla milli takımın bağlantısı olabilir mi?

Geri