Tarih : 26.09.2011
Saat : 20:00
Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Saat : 20:00
Yer : Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Günün optimisti benim diyordum abi.5-0 diyorum
kaçamazlar
Günün optimisti benim diyordum abi.![]()
Tugay Aktepe'ye inat, seninleyiz Galatasaray!! hahahadhaçd![]()
4-4-2'den vazgeçmemeliyiz ve umarım Ufuk'u bir daha bu kalede görmeyiz.
Burası Galatasaray. Ufuk nerede olduğunu bilsin. Maç 0-0'ken zaman geçiremez burada, geçirirse de bu formayı bir daha giyemez, giymemeli.Neden ne yaptı ki? Ufuk'u görmek istemeyen Muslera'yı görmek isterse her maç hata yapan kaleciyi neden savunduğunu sorarım. Ama Uruguaylıysan başka.
Burası Galatasaray. Ufuk nerede olduğunu bilsin. Maç 0-0'ken zaman geçiremez burada, geçirirse de bu formayı bir daha giyemez, giymemeli.
Fatih Terim'in bunu istemediğini nereden biliyorsun. Çünkü Ufuk bunu 60 dakika boyunca yaptı ve Fatih Terim'den herhangibir uyarı gelmedi. Teknik direktörün yapma dediği yapacak kadar aptal değildir herhalde Ufuk. Fatih Terim'in maçtan sonraki açıklamalarında da beraberlikten memnun kaldığını söylemesi de bunun kanıtıdır. O zaman Fatih Terim'in de nerede olduğunu bilmesi lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.