Tuborg - Galatasaray Maçı Fotoğrafları

Nejlet Timur Uzun

Kayıtlı Üye
@Nejlet Timur Uzun
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

fotolar süper arda gene maçtan sonra çoşmuş :claps

kempes89' Alıntı:
fotolar süper arda gene maçtan sonra çoşmuş :claps
Katılıyorum tebrikler aslan cimbomlular :atki

bu arda harbi ultrAslan ya...katkısız...

Fotolar cidden güzel.Elinize sağlık! :claps

Merhabalar,

Resimlerin çekilmesinde yardımcı Olan Yenilmez Armada'ya (Yol arkadaşım ;) ve Forumda yayınlanmasında bize büyük destek veren Önder'e teşekkürlerimizi iletiyorum..

Her resmin kendine özel bir hikayesi var, Çektiğim andaki düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum..

1- Salonun önünde takımı beklerken taraftarımızın olmayışına üzülüyorduk. Ancak sesler duymaya başladık. Birde baktıkki yol kapanmış Galatasaray bayrakları dalgalanıyor. Yani nasıl anlatayım arkadaşlar.. O anı umarım hissetirebilmişimdir o karede..(14)
2- Takımımız salona geldi. Kuşadası'ndan gelmişler, ve motivasyon süperdi inanın yüzlerinden okunuyordu hepisinde neşe hakimdi..(15)
3- Yenilmez Armada'nın o güzel pankartı önünde çektirdik ;) (16)
4- Isınmaya çıkarken inanılmaz istek ve heyecan hakimdi ve gördüğünüz gibi söz verdiler birbirlerine..(22)
5- Isınma sırasında Burak'ın azmi(Yüzdelerin habercisiydi) Keep'in savunma isteği..(29)
6- Maç başlamadan önce seyircinin muhteşem davetine tepki anı.. Anlatılmaz yaşanır derler ya..(31)
7- Ve maç başlıyor..(32)
8- Seyirciyi anlatmaya gerek varmı?? Sesleri İstanbul'dan duyulmuş ;) (33)
9- İlk serbest atış Top çembere gidiyor skor hala 70-69..(34)
10- İşte o muhteşem an.. Tuborg'un son çabasıda yetmiyor..(35)
11- Böyle bir mutluluk tablosu varmı?? Allahım ya...(36)
12- Takımımız içeri girdi, ancak seyirci gitmiyor, o takım soyunma odasından bir daha çıkarmı işte böyle çıkar formalar havalarda..(37)
13- Beyaz koltukların boş olması sizi aldatmasın oraya GS'li seyircileri almadılar taraftarımız bir üst tarafta..

İşte böyle muhteşemdi tek kelimeyle.. Fotoğraflara yansımayan unutulmayan 2 anıda sizle paylaşmak istiyorum. Tuborg son saniyelerde serbest atış atarken Keep ve Boddıkcer'ın Asım'ı ıslıklayan seyircimize dönüp haydi daha kuvvetli diye elleriyle heyecan getirmeleri inanın bana o ses düzeyini sanıyorum 5 katına çıkardı. Diğeri ise bayan takımımızdan kaptanımızında yüreğinden olan desteği idi Bravo..

elinize kolunuza yüreginize sağlık dewam...

FOTOLAR GERCEKTEN COK GÜZEL.DEVAMI VARSA KOYARSANIZ İYİ OLUR.

devamı ultraslan.org da

Geri