Fener'e final kaybedip EL kupası verdik ama maalesef üzülen yok sanki grupta. Fener'in bütçesi bizden iyi diye bu kadar kabullenmeyi anlamıyorum. Final için niye tebrik ediyoruz o zaman takımı Fener dışında bizden iyi bütçesi olan başka takım da yok ki zaten. Biz eksiksek onlarda eksikti Kayla ve Alperi yoktu. Stewart'ın sadece ismi sahadaydı.
2 senedir anlatıyorum aramızda asla uçurum filan yok kadro olarak. Biz Johannes, Smalls eleştiriyoruz kısa eksiğimiz var diye onların en iyi kısası Allemand, Sevgi arkadaşlar. Allemand dün ekstra şut soktu yani. Rupert çok iyi oyuncu ama Kuwier'le yer değiştirse dünyalar yerinden oynar mı mesela? Sahadaki tek kadro farkı Meesseman. 2 senedir bunu söylüyorum, 2 senedir tek maç kazanamadık. Herkes sağlık olsun diyor. Tamam genel toplamda yine yenilelim. Final serileri 3-2 bitsin, iki senedir ligde 4 maçın birini alalım, bir kupa finali kazanalım 2 tane kupa maçını kaybedelim ama 1 tane kazanamadık. Twitterda Ekrem Memnun olsa tweetleri görüyorum vardı onunla da olmadı. Fırat hoca daha da kötüsü. Dün kendini attırıyor oyundan, ne bu sinir ya? Fark 6 top bizde teknik faul yiyor. Yenilgiler sürekli normalleştiriliyor. Bu yenilgi normalse finalde olmak daha normali zaten neyi tebrik ediyoruz ki?