2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Madem son derbi de bitti, nazar etmemek için ağzımı açıp yorumda bulunmadım hiç, yazayım :

İlk yarıda 3 derbiyi de kazanamayan Okan Buruk'lu Galatasaray'ın ikinci yarı bütün derbileri sürklase edeceğini düşünüyordum aylar önce. Özellikle deplasmanda genelde kazanılan şikecilere karşı kazanamadığımız maçtan sonra Sami Yen'de fark atacağımızı düşünüyordum. Trabzon maçı hariç mahvettik herkesi, tebrikler !

Derbi galibiyeti güzel ama henüz şampiyon olamadık. Oyuncuların ayaklarının yere basması lazım.

En önemlisi ise gelecek sezon planlaması: Stoper hattı Sanchez–Abdülkerim degismeli. Orta sahada ise Lemina–Torreira ikilisinin kesinlikle değişmesi gerekiyor yerlerine genç, dinamik ve kaliteli oyuncular şart.

Forvet arkası için de bağlantı oyunu kurabilen, sırtı dönük oynayabilen bir 10 numara mutlaka alınmalı.

Aksi halde bu kadro gelecek sezon ne Şampiyonlar Ligi’ni ne de ligi kaldırabilir iki kulvarda da erken kopma riski çok yüksek.

Şampyion olduk ama ben hala o verilmeyen penaltıdayım. İnanamıyorum!!

Lig de rakip yok kavramı gerçek oldu son yıllarda Türkiye de 3 büyük takım algısı bitti şuan tek büyük takım var çünkü.

Yine Yüce Rabbım cok guzel bir son hazırladi; ezerek yendik ama yetmez seneye daha da acmalıyız farkı...

Trabzon da yenildi. Bizi yenenin beli doğrulmuyor. Bu hafta şampiyonluk maçına çıkıyoruz.

3 maçta 1 galibiyet bile yetiyor çok rahat çıkıcaz kalan maçlara.

Sezonun özeti gibi ilk yarı. Biz yedik , şikeciler de yedi...

İyi oluyor iyi... Bir gece unutulacaktı sezon boyunca yaşadığımız rezillikler, iğrenç futbol, kötü performanslar. Şampiyon olduk diye sümen altı olacak yine.

Takımın deplasman performansında çok ciddi sıkıntılar olduğu belliydi malumun ilanı, top oynayın top... Şampiyon olmadık daha..

Son düzenleme:
Galatasaray , tarihi boyunca mayıs ayında yarıştayken böyle rezillikler yaşamış mıdır acaba, sanmıyorum. Bu sene gerçekten büyük bir şans ile şampiyon olmuş olacağız, bize rağmen !
Ha bu arada o da henüz kesinleşmiş değil. Haftaya ne halt olacağı, skandal şeyler görmeyeceğimizin de garantisi yok ! İliğimle kemiğimle nefret ettim şu sezondan. Allah sağ salim tamamlatsın da kafamız rahatlasın artık.

Şu sezon bir bitsin, şampiyon olalım ondan sonra bu kadroda ilk 11’e yazılacak sadece iki isim var:

Uğurcan ve Osimhen.

Geri kalan herkes değişmeli. Yok, değişmeden devam edilirse önce Okan hoca gider, ardından yönetim gider benden söylemesi.

okanı babasıymış gibi savunan elemanlar bir bir çark ediyor hayırdır inşallah

Osimhen varken de bu takım bir halt oynamıyor. Kendisi geçen haftaki gibi anormal fiziksel golleri bireysel yeteneğiyle attığı için Icardi'ye çöp deniyor. En çok canımı acıtacak olan sosyal medya ergenleri yüzünden Icardi'nin gönderilmesi olur. Ne oynadığımız, sahada ne halt ettiğimiz, idmanlarda ne çalıştığımız belli değil.

Kadro değişse, oyuncular gönderilse ne olacak ? 30 milyon verdiğin Singo oynamıyor, yerine yetersiz Sallai ile başlıyorsun. 30 milyona sağ bek aldığın adamı da hala pis inadınla stopere çekip onu da tüketiyorsun.

okanı babasıymış gibi savunan elemanlar bir bir çark ediyor hayırdır inşallah
Okuduğunu anlamayan “ileri zekalı” forum üyesi… Laf sokmaya çalışmadan önce bir 10 kez oku, sonra yorum yap.

Ben ne dedim? Bu futbolcularla yeni sezona girilirse önce Okan Hoca gider, ardından yönetim gider dedim. Yani futbolcular hocayi yer.

4 senedir aynı iskelet kadroyla devam ediliyor ve bu yapı artık iflas etmiş durumda. Bu sezon bu kadroyla hem şampiyon olmak hem de CLde ilk 16’ya kalmak bile büyük başarı.

Biz sizin gibi bel altı vurmayız. Önceliğimiz Galatasaray’ın iyiliği. Hadi eyvallah.

Osimhen varken de bu takım bir halt oynamıyor. Kendisi geçen haftaki gibi anormal fiziksel golleri bireysel yeteneğiyle attığı için Icardi'ye çöp deniyor. En çok canımı acıtacak olan sosyal medya ergenleri yüzünden Icardi'nin gönderilmesi olur. Ne oynadığımız, sahada ne halt ettiğimiz, idmanlarda ne çalıştığımız belli değil.

Kadro değişse, oyuncular gönderilse ne olacak ? 30 milyon verdiğin Singo oynamıyor, yerine yetersiz Sallai ile başlıyorsun. 30 milyona sağ bek aldığın adamı da hala pis inadınla stopere çekip onu da tüketiyorsun.
Fener maçının en iyi oyuncusu Sallai’ydi. Singo ise Monaco kariyerinde neredeyse sadece stoper oynadı.

Samsun bu maçta “Benim stadımda şampiyonluk turu attırmam” diyerek canıyla başıyla mücadele etti ve maçı kazanmaya bizden daha çok istedi. Bizim futbolcuların ise kafası bambaşka yerdeydi.

Ben ilk yarıyı izledim,verdiğimiz pozisyonlara sinirlenip bu takım bu maçı kazanamaz deyip 2.yarı maçı açmadım bile.Bugünkü ilk 11'de kendi nazarımda gitmesi gereken veya yedek olarak kalacak 6 isim saydım.Daha bunun yedek kulübesinde olup gitmesi gereken oyuncular var.

İşin kötüsü sakatlık sorunu olsun veya olmasın yedek kaldığında geriye giden oyuncularımızda oluyor.Bu da büyük sıkıntı.3 kulvarda elenmeden minimum Mart ayına kadar mücadele eden takımın yedek kulübesinde olan oyuncularınında her zaman hazır olması gerekiyor.

Duygusallık olmadan ayrılması gereken ve bu ayrılması gerekenlerden değerini bulan herkesle yollarını ayıracaksın.Eğer Okan hoca kendisini yorgun hissetmiyorsa,teknik ekibini güçlendirmesi lazım.

Bu takım kendi evinde 1 hafta sonra Liverpool maçına çıkacak olsun oynadığı oyun ve mücadeleyle öyle bir yanıltır ki.Okan hoca ve yönetimin bugünkü Samsunspor maçında alması lazım tüm notlarını.

Tebrikler Beyler 👏

Şampiyon olduk kafasıyla çıkarsak olacağı budur. Artık herkes kendine geldin.

Geri