Bsl 29. Hafta | Galatasaray Mct Technic 87-91 Glint Manisa Basketbol

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puan 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu maçı kaydeden bir daha sahaya çıkmasın

Şu takıma da yenilmeyin be kardeşim!

İnanılmaz kötü bir sezon, keşke playoffa kalmasak. Oyuncu tercihleri bir türlü doğru olmadı, bu paralara bu başarısızlık kabul edilemez.

Hem bu takıma heyecanım kalmadığı için hem de vaktim olmadığı için son 3-4 dakika kala açtım maçı.Meeks'in bulduğu üçlükten sonra skoru 84-87 e getiriyoruz ve son 50 saniye var.

Tam saha baskıda topu çalamıyorsun ve Fabian White temaslı baskıyı devam ettirip çizgiye yolluyor Manisa'yı.Sonra fark yine 5 oluyor.Şu mantıklı iş mi ? Bu takım skora eşitlik getirsin gene aynı saçmalığı yapar.

Boşa geçen 2 saat yerine boşa geçen 5-10 dakikalık zaman oldu kendi adıma.

Maçın son kısımlarını izleyebildim. Palmer'ı severim de şu son topta ne halt yemeye zorluyorsun be kardeşim pis inadınla blok yiyorsun ! Versene yanındaki Meeks'e sıcak zaten boş, herkes senin üstüne gelmiş.

Senelerdir bir kaç istisna harici yeter artık bitsin bu sezon diyerek, sinir harbi yaşayarak bu takımın maçlarını izleyip ve hala inatla salona giden binlerce insana yazık artık ya. Şu hale bak.

Playoffta rakip Fener olacak gibi.

Ya abi yemişim salonunu, nba europe projesini bilmem nesini. Yazıklar olsun. Kökten değiştirin, bağımsız hale gelsin basketbol. Yapılanmaya gidin adam gibi. Ondan sonra salon konuşulur. Bu nedir ya bu nedir Manisa kimdir de 2 defa yenilirsin. Yazıklar olsun yazıklar olsun burama kadar geldi artık. Küfretmemek için zor tutuyorum kendimi. Haysiyetsiz herifler

Bu sezon zaten geçen yıl Haziran ayında bitmişti. Her transferin altına ne yorum yazdıysak bizi hiç birisi yanıltmadı. Türkiye kupası ve milli maç arasından sonra takım bir krize girdi. Micov ve Pozzecco ikilisi bu durum karşısında kötü bir sınav veridi, kriz hala devam ediyor bitecek gibi de görünmüyor. Sezon arası aldıkları 2 fiyasko transfer de cabası .Gelecek yıl için kendilerinden çok şey bekleyenleri de hayal kırıklığına uğrattılar. Bu nedenle sezon sonu bu ikili hakkında da daha iyi bir karar verilmeli. Son olarak da eğer şu oyuncuların maaşları zamanında ödenmişse ve buna rağmen hala bu şekilde mücadele ediyorlarsa her bir kuruşunun hayrını görmesinler.

Eziyet oldu eziyet.

Sanki senler öncesinin vasat ve üzen takımlarından birini izliyor hissi aldım. Sene 2026 ama ve Galatasaray futbolda Avrupa devlerinden biri halbuki.

Bütün bu sinyalleri doğru okumak ve yeni sezona bu koçla girmemek gerekir.
bu bütçeler bu tiplere emanet edilemez

Playoffun havası motivasyonu farklı olur, enseyi karartmamak lazım.

7.bitirmek çok önemli bu sene. Fener ve Efes'ten finale kadar kaçmak demek. Fenere final kaybedilse bile Cumhurbaşkanlığı Kupası maçına çıkma hakkı kazanılmış olur.

Geri