Janelle Salaün

GSbasket.Org

Admin
@GSbasket.Org
Bence sezonun transferi. Bu oyuncu yokluğunda Project B'den çıkarıp buraya getirebilmek büyük başarı.

Evet iyi oyuncu ama kesinlikle tek başına takım taşıyabilecek bir oyuncudan ziyade sistem oyuncusu olarak göze çarpıyor. Mutlaka ama mutlaka kısalarda iyi hamleler yapmamız gerekiyor.

Kesinlikle tek başıno takımı taşıyabilecek, maç kazandırabilecek ve yıldız bir oyuncu. Birilerine yanık kremi yeterli gelmiyor anlaşılan.

Evet iyi oyuncu ama kesinlikle tek başına takım taşıyabilecek bir oyuncudan ziyade sistem oyuncusu olarak göze çarpıyor. Mutlaka ama mutlaka kısalarda iyi hamleler yapmamız gerekiyor.
Siz hala Diana, Augustus falan var sanıyorsunuz galiba?

Tek başına maç taşıyabilecek oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Öyleyse örnek verilmesi gerektiğinin altını çiziyorum ısrarla. Madem bu branşı yakından takip ediyorsunuz hangi maçı tek başına taşımıştır geçen sezon Euroleague'de, 3 maç sayar mısınız?

Geçen sezon Prag'ın Euroleague'de en başarısız olduğu sezonlardan biriydi. Tek bir oyuncunun elbette maç alması düşük bir ihtimal ama eğer gerçekten kontrat kırdırma parası verdiğimiz bir oyuncuysa oynadığı turnuvada bir Meesseman veya Gabby etkisi yaratması gerekiyor. Meesseman parası verilecek oyuncu o ayarda olmalı

Ali bey sizin yorumunuza gelecek olursak da 2 senedir Amerikalı kıta dışı hakkımız tamamen kullanılmıyor. Geçen sene 1 oyuncuyu almadık. Hatta takımın koçu yöneticilerle değerlendirdik ve transferi yapmamaya karar verdik demişti. Fener ise sadece Euroleague için gözünü karartıp Stewart'ı getirmişti. Yani sözleşme kırdırabiliyorsak bu Fransız oyuncu da olabilir Amerikalı da. Madem o para var kısalarda mutlaka hamle yapılması gerektiğini söylüyorum. Bu takımın lider oyuncusunu Salaun yapmak yanlış tercih olur diyorum. Salaun gelmesin demiyoruz ancak mutlaka kısalarda önemli hamle yapılması gerektiğini söylüyoruz geçen sezon başımıza bela olan kısalarda

Bu oyuncu darlığında Salaun beğenmeyen insanla çok tartışmaya gerek yok.

Salün çekebilmişiz laf söyleniyor üstüne. Garip.. Bazılarını hiç anlamıyorum.

Salun net skor opsiyonu olur ama mutlaka iyi bir kısa da lazım.

Geri