2025-2026 Basketbol Süper Ligi

Zamanında koç ayrılığı sonrası asistan koç olan,şu anda alt takımlar için iyi bir koç olduğunu düşünsemde Zafer Aktaş ile devam ettiler.Ardından yine asistan koç olan Erhan Ernak ile devam edildi.Ardından yine asistan koç olan Sinan Atalay ile devam edildi.Euroleague koçu diye getirdikleri koç vardı evlerinde Chemnitz'e kupayı verdiler.Geçen sezon yine koçun hatalarıyla Gran Canaria'ya elendiler.Bu sezon noname koç Barac'ı getirdiler,sezon ortasındada gm ayrılığı oldu üstelik.

Önümüzdeki sezon iyi bir koça giderlerse eyvallah fakat bu sezona kadar sürekli yanlış üstüne yanlış yaptılar.

Son düzenleme:
Erdem Can elenmiş.
Şu adamla birde sözleşme uzattılar.
Yakup hocadan farkı yok.
Yazık günah onca paraya..

Bahçeşehir Bjk yi eler diyorum
Fener Bahçeşehir finali olur

Moğulkoç yine üzmüyor fenerini.

Ah efesim ahhh. Nasıl maymuna çevirdi hakemler seni neyse sıkıntı yok hepsi memnun. Pablo bile isyan eden bir koç değil benim takımım olsa kafayı yerdim.

Bu kadar düşük skorlu bir maçta 18 sayıdan maç mı verilir. Baldwin ve De Colo yokken üstelik.

İsmail Şenol Efes'i öyle bir hale soktu ki toparlanmaları 2 3 sene sürebilir.

Seri ilk maçtan bitmiş oldu. Dakika başına 1 sayıyı zor buldurduğun rakibine böyle bir maç sonıyla maçı verirsen bir sonraki maç hiç şansın kalmaz. Bu maç 30a yatırılsan 2.maç daha çok şansın olurdu ama silahı çektiysen ateş edeceksin, fırsatı kaçırdın! 3.maçı belki seyircisiyle kazanır ama seri dönmez. Zevk açısından acaba mı sorusunu daha uzun süre sorabilirdik ama ilk maç sonunda bitmiş oldu. 2.maçta skorda kalıp maç sonu rakibinin hata yapmasını bekler tek ihtimal o ama sanmıyorum minimum 20 fark olur.

Maçta hakemlik bir şey yoktu. Belki son pozisyona faul çalınmayabilirdi. O kadar temas olsun artık denilebilir belki. Ne de olsa ölüm kalım pozisyonu. Hakemi bir tarafa bırakacak olursak hepi topu 60-59 biten maçta 18 sayı farkı koruyamamak nedir? Sen EL takımısın, böyle rezalet olur mu diyeceğim ama Efes bunu bu sezon sürekli yaptı. Say say bitmez örnekleri.

Maçta hakemlik bir şey yoktu. Belki son pozisyona faul çalınmayabilirdi. O kadar temas olsun artık denilebilir belki. Ne de olsa ölüm kalım pozisyonu. Hakemi bir tarafa bırakacak olursak hepi topu 60-59 biten maçta 18 sayı farkı koruyamamak nedir? Sen EL takımısın, böyle rezalet olur mu diyeceğim ama Efes bunu bu sezon sürekli yaptı. Say say bitmez örnekleri.
Efes her zaman böyle son 10 yıldır tek istisna ergin dönemi

Hakemler Bahçeşehiri yaktı bu akşam

Bu kadar kötü şut atan bjk yi yenemiyorsan harcadığın paraya yazık. Trabzon serisinin en iyisi homesley bugün sahada yoktu.
Şu Bahçeşehir in sadece uzunu bizde olsa ederdik bjk yi

Geri