Muhammed Selçuk
Kayıtlı Üye
Beşiktaş serinin ilk maçını aldı Ataşehir'de.
Mathews'in aşil gitti ise bjk için seri bitmiştir.Saras atılınca takım ve seyirci motive oldu ve fark attı fener
Kaç günde bir olması gerekiyorMathews'in aşil gitti ise bjk için seri bitmiştir.
Dusan hoca haklı. 2 günde 1 play off mu olur? Bjk revire döndü.
Bütün lig finalleri F4'ten sonra sanırım. Bütün ligler dediğin gibi yapmalı.FB de 85. resmi maçına çıktı bu sezon. Muhtemel 3 maç daha var. Bence saçma olan lig finallerinin EL F4 ünden sonraya kalması. Takımlar için motive olmak gerçekten çok zor. F4 ü kazanan için de çok zor, kaybeden için de. Voleyboldaki gibi olmalı.
Tutturmuşlar bir NBA Europe saçmalığı. İnanılır gibi değil gerçekten. Saçmalığın daniskasını yapıyor yönetim. Genel kurul müsade etmez umarım.Monaco seneye 10 milyon Euro bütçe ile Eurocup oynayacakmış. EL den bir sezonluğuna çekilmiş. Ekonomik durumu düzeltip tekrar geleceklermiş. Yerine en büyük aday Beşiktaş Gain. Ama 19 takımla da devam edebilir EL yönetini. Karar 26 Temmuz daki toplantıda verilecek.
Galatasaray kulübünün bütçeyi 15milyon dolar seviyelerine getirmişken hiç ilgilenmemesi inanılmaz.
26 Temmuz tarihi ciddi değildir diye düşünüyorum. Bu tarih doğuysa BJK EL'e alınsa da alınmasa da çok büyük sıkıntı yaşar takım kurma işinde.Monaco seneye 10 milyon Euro bütçe ile Eurocup oynayacakmış. EL den bir sezonluğuna çekilmiş. Ekonomik durumu düzeltip tekrar geleceklermiş. Yerine en büyük aday Beşiktaş Gain. Ama 19 takımla da devam edebilir EL yönetini. Karar 26 Temmuz daki toplantıda verilecek.
Galatasaray kulübünün bütçeyi 15milyon dolar seviyelerine getirmişken hiç ilgilenmemesi inanılmaz.
26 haziran diye biliyorum26 Temmuz tarihi ciddi değildir diye düşünüyorum. Bu tarih doğuysa BJK EL'e alınsa da alınmasa da çok büyük sıkıntı yaşar takım kurma işinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.