Son aktivite

• KingJames12
    KingJames12 , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Osimhen-Uğurcan dışında ederini bulan herkesi satacaksın.Yazıklar olsun böyle takıma.Dursun Özbek yönetimide hayalet yönetim olmaktan...
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan Okan Buruk konusundaki Reda Aydın mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Takım kadar hoca da formsuz. İç sahada bariz favori olduğun maçlarda Sallai ve Jakobs ile oynamak kendi hücum gücünden çalmaktan başka...
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan Okan Buruk konusundaki vedat mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Hafta içi o kadar konuştu şöyle olacak böyle olacak diye adamlardan iki maçta 1 puan anca alabildik
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan , Okan Buruk başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hocam, sanki takım üzerindeki hakimiyetini kaybetmişsin gibi bir izlenim var. Ya kim olduğunu hatırlatırsın ya da maalesef gidersin...
  • Reda Aydın
    Reda Aydın , Okan Buruk başlıklı konuya cevap yazdı.
    Takım kadar hoca da formsuz. İç sahada bariz favori olduğun maçlarda Sallai ve Jakobs ile oynamak kendi hücum gücünden çalmaktan başka...
  • vedat
    vedat , Okan Buruk başlıklı konuya cevap yazdı.
    Hafta içi o kadar konuştu şöyle olacak böyle olacak diye adamlardan iki maçta 1 puan anca alabildik
  • V
    Volkan_Özger , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bugunkü Dersimiz ne Hocamız Hangi Dersi ögretecek bize
  • vedat
    vedat , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Koca takım osimhen'e bağlı çok yazık cidden bir tane organize atak olmaz mi
  • M
    Muhammed Selçuk , Leroy Sané başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bitik olmasa Türkiye Ligine getiremezsin. Bire birde Anadolu topçusunun üzerine bile gidemeyecek adamı ne yapacağım ? Arada bir iyi...
  • Afblk63
    Afblk63 Okan Buruk konusundaki Muhammed Selçuk mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sana daha ne yapılması gerek bilmiyorum. 35 milyona sağ bek, 30 milyona kaleci, 75 milyona forvet vs... 2 sezondur rakibin enayiliğinden...
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    sabaha kadar oynasak gol atamayiz. Rezil bir futbol, oyuncularda hirs yok laubali laubali paslar sutlar, sahada sadece yürüyolar. utanc...
  • M
    Muhammed Selçuk , Okan Buruk başlıklı konuya cevap yazdı.
    Sana daha ne yapılması gerek bilmiyorum. 35 milyona sağ bek, 30 milyona kaleci, 75 milyona forvet vs... 2 sezondur rakibin enayiliğinden...
  • N
    Nejat Kutlug , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu kadar kötü oynanmaz.
  • M
    Muhammed Selçuk , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    SIFIR FUTBOL , SIFIR ORGANİZASYON , ANLAMSIZ PAS HATALARI , TOP KAYIPLARI, SIFIR ŞUT, UYKU GETİREN FUTBOL.... Bu takım kendisine alenen...
  • V
    Volkan_Özger , 2025-2026 Şampiyon GALATASARAY! başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yazık Ben Evimden Görüyorum yazıyorum. Hocamız ekibi Stadın en iyi yerinden göremiyor
Geri