Son aktivite

• Afblk63
    Umarım doğrudur. Boşa heveslenip üzülmek istemiyorum, bakalım duyarız yakında bir şeyler.
  • T
    Tufan Kılınç , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ergin hep buydu gerçek buydu yıldız toplar başarılı yapar ısrar ısrar nun vb hiç 9 10.oyuncu yok böyle koçları sevmiyorum Efeste pana da...
  • Erdal Avcı
    Erdal Avcı , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Rekor bütçeyle Final-Four'u göremeden eleniyor Panathinaikos. Hem de kendisinin üçte biri bütçesiyle kurulan Valencia'ya üst üste 3 maç...
  • O
    orionje , 2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta başlıklı konuya cevap yazdı.
    Umarım doğrudur. Boşa heveslenip üzülmek istemiyorum, bakalım duyarız yakında bir şeyler.
  • vedat
    vedat , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Pana da takım oyunu yok herkes bireysel yetenekleri ile oynuyor zorda kalınca da böyle kaybediyorlar
  • T
    Mola almadı 8 fark 14 e çıktı. Güle güle Panathinaikos. Helal olsun Valencia'ya evinde 2 0 dan seriyi çevirmek büyük iş.
  • M
    Bu doğru bir yaklaşım. Sırf isimli diye serbest düşüşte oyuncular almak yerine çıkışta oyuncular alırsan ya da çıkış yapabilecek...
  • T
    Nunn sahaya ediyor maşallah.
  • H
    Halil Sentürk , 2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta başlıklı konuya cevap yazdı.
    Efe haberi ilk buraya girildiğinde pek inanmamıştım İtalya da kalır gibi geliyordu ama gelecek gibi şuan herkes konuşmaya başladı.Efe...
  • T
    Organizasyon sıfır pana buradan alırsa kupayı kaldırır diyorum. Aksi durumda valencia süpriz yapabilecek kıvamda.
  • T
    Bilinmeyen üye 2025-2026 Euroleague konusundaki YBahadir mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bu Pao bir Ergin Ataman takımı değil. General çok, asker az... Anadolu Efes kadrosunda iki general vardı... Gerisi askerdi. Bu takımda...
  • Y
    YBahadir , 2025-2026 Euroleague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu Pao bir Ergin Ataman takımı değil. General çok, asker az... Anadolu Efes kadrosunda iki general vardı... Gerisi askerdi. Bu takımda...
  • T
    Sayı atamıyor Pana çok ilginç.
  • Köprü Ali
    İşe stoper tandemi ile başlanmalı. Akabinde sol bek ve orta saha transferleri , daha doğrusu değişimleri yapılmalı. Özellikle Rafa Silva...
  • Köprü Ali
    Beko hafta sonu Bahçeşehir deplasmanında yenilirse bizimle eşleşecek, yenerse Erok ile eşleşecek. Biz de bu senaryoya göre ya onlarla ya...
Geri