Son aktivite

• G
    Gizem , 2026-2027 Galatasaray Daikin başlıklı konuya cevap yazdı.
    İnatla zereni çeyrek finalde oynamamış gibi yazmanız :D zeren geçen sene çeyrekte oynamadı mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • Y
    YBahadir , 2026-2027 Galatasaray Daikin başlıklı konuya cevap yazdı.
    Olmazdı. Geçen seneki 8 takım; Imoco, Vakıfbank, EV, FB, Milano, Scandicci, Novara ve Rzeszow idi. Bu sene de muhtemelen Imoco, VB, FB...
  • Y
    YBahadir , 2026-2027 EuroLeague başlıklı konuya cevap yazdı.
    Fenerbahçe yıllardır uzun problemini çözemedi. Hala Guard ve forvet peşinde. Çok enteresan. Larkin, Clybum vs tutmaz bence de. Ben olsam...
  • G
    Öyle tabi. Ama geçen sene zeren ve rzeszow çeyrekteydi diye hatırlıyorum. En iyi grup birincisi 2. Takımlardan en kötüsü ile eşleşecek...
  • Y
    Öyleydi de ne farkeden kaçıncı çıktığı? Önemli olan çeyrek finale kalacak 8 takım. En kötüleri Novarra olacak muhtemelen. Yani sıralama...
  • UyusukMuh
    UyusukMuh , 2026-2027 Galatasaray Daikin başlıklı konuya cevap yazdı.
    Var Vakıfbakın olduğu grubun 2.si ve en iyi 3. playoffta eşleşirse liderlerden biriyle oynayacak biraz fazla şans istiyor olabiliriz ama...
  • Berk Özkaya
    Berlin Galatasaray Panathinaikos Elemeden gelecek takım Hem erkeklerde hem kadınlarda en kolay gruptayız
  • G
    Rzeszow grup birincisi olarak mı çıkmıştı gruptan?
  • Y
    Öyle bir şans yok bildiğim kadarı ile. Galatasaray'ın kendisi zaten geçen yılki Rzeszow oluyor. Çeyrek finaşde 8 takım olacak...
  • G
    Evet o yüzden bence f4 için konuşmaya hiç gerek yok şuan. Tüm maçlarımızı 3-0 almaya bakmak lazım sadece. Geçen sene cev cupta bile...
  • H
    Halil Sentürk , 2026-2027 Galatasaray Daikin başlıklı konuya cevap yazdı.
    Çok karışık o 1 set bile etkileyebiliyor Eczacı geçen sene en iyi grup birincisi değildi ama Polonya takımı çekti çeyrek de o yüzden çok...
  • G
    en iyi grup birincisi Vakıfbank olur en kötü grup 4.sü ve 3.sü eşleşecek ve o eşleşmenin galibi ile oynayacak. Bizim için nasıl işler...
  • H
    Çeyrek garanti zaten bu bile bize yeterliydi ama final four artık hedef bence herkeste umarım görebiliriz.
  • H
    Tanrılar F4 istiyor. Kendimiz kura çeksek ancak bu kadar olurdu. Bakalım bunun üstüne transfer süreci nasıl şekillenecek.
  • H
    Yani tabi herkesin görüşü farklı power smaçör ve pasör eksiğimiz olduğuna katılıyorum ama ortalarımıza yetersiz demek biraz haksızlık...
Geri