Son aktivite

• Serdar Aslan
    Serdar Aslan Barış Alper Yılmaz konusundaki KingJames12 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Barış geçen sezon siyah ekran paylaşımı yaptıktan sonra moral olarak düşüp formsuz dönemden geçmiş sonra toparlamıştı.Yine...
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan Okan Buruk konusundaki Ali Alpar mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Singo rahatlıkla stoper oynayabilecek bir oyuncu, zaten kariyerinde birçok kez o mevkide oynamış biri, dolayısıyla orada denenmesinden...
  • KingJames12
    KingJames12 , Barış Alper Yılmaz başlıklı konuya cevap yazdı.
    Barış geçen sezon siyah ekran paylaşımı yaptıktan sonra moral olarak düşüp formsuz dönemden geçmiş sonra toparlamıştı.Yine...
  • A
    Ali Alpar Filenin Sultanları konusundaki Halil Sentürk mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Takımın düzeni çok net belli eski her kupayı kapan İtalya kadrosu olduk.İtalyanın sistemi basitti Sylla Bosetti Moki gibi manşet...
  • A
    Ali Alpar Filenin Sultanları konusundaki Halil Sentürk mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim yorumumla bu ne alaka İtalya’nın başarı getiren sistemini kurduğumuzu anlattım cevabını anlamadım.Vargas tabi çok değerli bir isim...
  • A
    Ali Alpar , Okan Buruk başlıklı konuya cevap yazdı.
    Singo rahatlıkla stoper oynayabilecek bir oyuncu, zaten kariyerinde birçok kez o mevkide oynamış biri, dolayısıyla orada denenmesinden...
  • H
    Halil Sentürk , Filenin Sultanları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Benim yorumumla bu ne alaka İtalya’nın başarı getiren sistemini kurduğumuzu anlattım cevabını anlamadım.Vargas tabi çok değerli bir isim...
  • H
    Halil Sentürk Filenin Sultanları konusundaki Ali Alpar mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Sen bir üstteki Halil'in mesajını çok yanlış anlamışsın. Orada tüm oyuncuların ne kadar değerli olduğu anlatılmaya çalışılmış ama sen...
  • A
    Ali Alpar , Filenin Sultanları başlıklı konuya cevap yazdı.
    Türk kadın voleybolu artık dünya çapında bir ekol oldu. Alt yaş gruplarında da çok iyi oyunculara sahibiz. Yani Vargas gidecek milli...
  • A
    Ali Köprü Barış Alper Yılmaz konusundaki Kozzyman mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Avrupada transfer sezonunun kapanmasına sayılı gunler kaldığı için satış ihtimalini yuksek görmüyorum. Arap ulkelerinde ne zaman...
  • A
    Bu ofsayt kuralı dahil her bir halt değişmeli futbolda. Bu ne salak bir ofsayt ?! Osimhen'in bütün vücudu net olarak rakibin gerisinde...
  • A
    Sen bir üstteki Halil'in mesajını çok yanlış anlamışsın. Orada tüm oyuncuların ne kadar değerli olduğu anlatılmaya çalışılmış ama sen...
  • N
    Nejat Kutlug Barış Alper Yılmaz konusundaki Serdar Aslan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    İlk 3 haftaya kötü ve formsuz başladı ama hemen “satalım, gitsin” demek bence yanlış. Geçen sezon 12 gol, 14 asist yaptı. Hem ligde hem...
  • A
    Bir takım sporunda herşeyi tek bir oyuncuya, Vargas'a bağlayan bu kafalara karşıyım. Vargas dışında da dünyanın en iyi oyuncuları...
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan , Barış Alper Yılmaz başlıklı konuya cevap yazdı.
    İlk 3 haftaya kötü ve formsuz başladı ama hemen “satalım, gitsin” demek bence yanlış. Geçen sezon 12 gol, 14 asist yaptı. Hem ligde hem...
Geri