Son aktivite

• M
    Ht spor youtube kanalında sanırım
  • A
    Ali Köprü Roland Sallai konusundaki Ali Alpar mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Aksine son derece faydalı ve nerdeyse kale dışında her mevkide oynayabilen joker futbolcumuz. Her takıma lazım ve tabii ki bize de...
  • M
    Muhammed Selçuk , Roland Sallai başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yüzüne değil göğsüne gelirdi ancak , cümlesinden başka anlamlar çıkaramadığım için özür dilerim. Uğraşmayın gerek yok zaten Ali Bey...
  • A
    Ali Alpar , Roland Sallai başlıklı konuya cevap yazdı.
    Okuma zaten Muhammed, oradaki anlatmaya çalıştığım uzun boy-kısa boy meselesi değildi zaten. Boşver unut gitsin, belki okusan biraz...
  • M
    Ya hocam ciddi ciddi ''Osimhen'in orasına gelmez , uzun boylu'' dediysen :D , hiç uzatmaya gerek yok. Bu cümleden sonrasını okumadım bile.
  • A
    Ali Alpar , Wilfried Singo başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu arkadaştan da aynı Sane gibi umudu tamamen kestim. Yanından hızlı biri geçerken veya depar atarken, hatta biraz abartarak söylersem...
  • A
    Dünkü pozisyonda zaten o el Osimhen'in suratına gelemezdi, olsa olsa göğsüne gelebilirdi, dolayısıyla bunu hiç tartışmaya gerek bile...
  • A
    Ali Alpar Roland Sallai konusundaki Nejat Kutlug mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bence şu an takımın en faydalı oyuncularının başında geliyor,son yıllarda fiyat kazanç oranı en yüksek oyuncu.
  • N
    Nejat Kutlug , Roland Sallai başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bence şu an takımın en faydalı oyuncularının başında geliyor,son yıllarda fiyat kazanç oranı en yüksek oyuncu.
  • N
    Nejat Kutlug , Wilfried Singo başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu kadar sık maç kaçıran bir oyuncuyu satmak da zor,kaldı ki ciddi bir kontratı var.
  • M
    Muhammed Selçuk , Wilfried Singo başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu durumun artık çözülmesi lazım , çok can sıkmaya başladı. Dünya Kupası'nda oynuyor , ligde kadroya alınıyor ve biraz da dakika alıyor...
  • M
    Bazı mesajlara düzenleme butonu gelmiyor ne hikmetse. Bu mesajımda yazayım herkes için : HT Spor'un Youtube kanalından yayınlanacakmış...
  • M
    Ben size katılmıyorum. Dünkü pozisyon Osimhen'e olsa, suratına el gelse yine ''penaltı değil'' diyebilecek miydik ? Penaltı kararı bana...
  • Serdar Aslan
    Serdar Aslan Roland Sallai konusundaki Ali Alpar mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Aksine son derece faydalı ve nerdeyse kale dışında her mevkide oynayabilen joker futbolcumuz. Her takıma lazım ve tabii ki bize de...
  • A
Geri