2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

🆕Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

🏐PASÖRLER

▶️Britt Bongaerts
▶️Naz Aydemir Akyol

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI

▶️Kaja Grobelna
▶️Aleksia Karatasu

🏐SMAÇÖRLER

▶️Martyna Lukasik

▶️İlkin Aydın

▶️Monika Fedusio

▶️Cansu Çetin

🏐ORTA BLOKÖRLER

▶️Aycin Akyol

▶️Eline Timmermann

▶️

▶️Yasemin Güveli

🏐LİBEROLAR

▶️Eylül Akarcesme Yatgın
▶️?

BAŞ ANTRENÖR : Massimo Barbolini🇮🇹

Son düzenleme:

🏐PASÖRLER

▶️Britt Bongaerts
▶️??

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI

▶️
▶️Aleksia Karatasu

🏐SMAÇÖRLER

▶️İlkin Aydın

▶️? ?

▶️? ?

🏐ORTA BLOKÖRLER

▶️

▶️Ayçin Akyol

▶️Yasemin Güveli

🏐LİBEROLAR

▶️Eylül Akarçeşme
▶️?

Söylentiler ; Lazareva , Anne Bujis , Bahar Akbay , Kaja Grobelna , Monika Fedusio , Folie , Ayça Aykaç , İrem Nur Özsoy , Naz Aydemir Akyol .
Barbolini iyi hoca.en azından seneye takımın başına stajyer gelmemiş olacak

🏐PASÖRLER

▶️Britt Bongaerts
▶️Naz Aydemir Akyol

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI

▶️Kaja Grobelna
▶️Aleksia Karatasu

🏐SMAÇÖRLER

▶️Martyna Lukasik

▶️İlkin Aydın

▶️Monika Fedusio

▶️Cansu Çetin

🏐ORTA BLOKÖRLER

▶️Aycin Akyol

▶️Eline Timmermann

▶️

▶️Yasemin Güveli

🏐LİBEROLAR

▶️Eylül Akarcesme Yatgın
▶️?

İyi kadro da keşke Fedusio yerine elit bir smaçör olsaydı onun harici bence iyi kadro.

🔥🔥 🇹🇷Fenerbahçe, gelecek 2 sezon için 🇮🇹Alessia Orro'ya 2 yıllık 1.8 milyon euroluk teklif yaptı.

- Orro düşünme aşamasında. Eğer teklifi kabul ederse Milano'ya 600 bin euro sözleşme fesih bedeli ödenecek

- Milano gelecek sezon için Bosio ile ilgileniyor

(LGDS)

Son düzenleme:
Bonservis vermek zaten voleybolda nadir olan bir şey. Bu kadar üst düzey oyuncu olunca da Milano alabileceği en yüksek fiyatı almış. Sıralamasını bilmem de Orro elit pasörlerden birisi, yaş olarak da uygun. Ciddi bir para çıkacaklar ama önemli bir takviye Fener için. Wolozs'u alamadığın, Maja'nın 40 yaşına geldigi senaryoda Orro'dan daha iyi 3 pasör sayamaz zaten kimse herhalde.

Cansu Elif ikilisi bence Orro dan çok daha iyi.Orro kronik sakat da bir oyuncu kimse sezonun en önemli yerinde takımı yalnız bırakmayacağının garantisini veremez.Voleybol tarihinin en çok parasını kazanacak pasörü olabilecek seviye de değil bence.Fener bir sezon daha başarısızlık gelmesin senelerdir parayı basıp final dahi oynayamıyoruz diye elde kalan son pasör'e uçuk kaçık para vermiş ama yine Gui tarafından elendikleri bir senaryo hazırlamış gibi his ediyorum.

Cansu Elif ikilisi bence Orro dan çok daha iyi.Orro kronik sakat da bir oyuncu kimse sezonun en önemli yerinde takımı yalnız bırakmayacağının garantisini veremez.Voleybol tarihinin en çok parasını kazanacak pasörü olabilecek seviye de değil bence.Fener bir sezon daha başarısızlık gelmesin senelerdir parayı basıp final dahi oynayamıyoruz diye elde kalan son pasör'e uçuk kaçık para vermiş ama yine Gui tarafından elendikleri bir senaryo hazırlamış gibi his ediyorum.
Elenebilerler zira Boskovic'i olacak seneye Vakifbank'ın. En kötü iyi ihtimal de bile birbirine denk kadrolar olacak. Fenerin hocası kim olacak bilmiyoruz ama Vakıfbank da Guidetti olacak. Ancak genel olarak Fenerbahçe parasından bağımsız kendini güçlendirecek bir transfer yaptı onu söylemek istedim ben. Benim beğendiğim bir oyuncu Orro.

Ayrıca tabi kişisel fikirdir ben Cansu ve Elif'in çok daha iyi olduğu kısmına katılmıyorum.

Cansu benim için Wolozs dan sonra en iyisi de.Orro zaten güç katar Orro kötü demiyorum bende sadece bu paraları hak etmez.Bizim koca takımı toplasan 1 milyon zor ediyor Cibara'nın açıkladığı rakamlara göre Orro 2 yılda bizim kadro dan daha fazla maliyetli.Gereksiz pahalı bir hamle ama hayırlı olsun ligimize renk katar umarım.İtalya ile en iyi lig olma yarışın da lige kazandırılacak her yıldız önemli.

Cansu Çetin umarım gerçek değildir , ne beklenebilir ki bu kızdan ,en son fenerde liberoluk yapıyordu portekiz de ne yaptı kim bilir ,biz de smaçör mü olacak?

Wolosz’dan sonra en iyi pasör Orro bence.
Bunu olimpiyatlarda da gösterdi.
Orro’nun bonservis ve maaşı gereğinden çok yüksek ama bu iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Boskovic hamlesinden sonra VB’nin gelecek sezon da CEV şampiyonlar liginde şampiyon olamayacağı kesinleşmiş oldu diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ben bu rakamları alan bir pasör hiç duymadım olursa voleybol tarihine geçer orro attığı kazıkla.
Cansu Çetin umarım gerçek değildir , ne beklenebilir ki bu kızdan ,en son fenerde liberoluk yapıyordu portekiz de ne yaptı kim bilir ,biz de smaçör mü olacak?
Kazığı Orro değil, Kulübü ile birlikte Fener kendi kendine atıyor. Kimse Orro'ya ille ki gideceksin demedi. İlle de kal da demedi. Parayı ödeyen ağlaklardır. Bir de başarı gelmezse, o zaman seyreyle cümbüşü... Bu iş, sadece pahalı transferlerle olmaz. Kaliteli oyuncu evet ama dengeleri bozacak transfer, mutlaka sorgulanır...

Cansu Çetin'e ben de asla sıcak bakmam... Hele ki önceden olduğu haliyle smaçör adı ile geçmesi, tüylerimi diken diken ediyor... Alınsa bile, smaçör mevkii'ni doldurma amaçlı olacağını sanmıyorum. Olsa olsa, Bihter ayrılacağı için, Eylül'ün yedeği olarak düşünülmüş olabilir. Aksini düşünmek istemiyorum...

Kişisel tercihim olsa, Dangubic'i asla bırakmam. Hem olası rakibi güçlendirir. hem de belli düzeyde oturmuş atak ve savunma yönümüzü kısıtlar. Kişisel görüşüm, Dangubic'i tutar, yanına Lukasik ve en azından onun kadar kaliteli hatta daha da fazlasını alır, hem hücum hem savunma hattını güçlendirerek, tüm sezon boyunca istikrarlı, tüm kupalarda aksamadan ileriye doğru emin adımlarla yürüyen, güçlenmiş bir takım yaratırım.

Lukasik İlkin iyi ikili ama Cansu Fedusio yedek ikilisi güven vermiyor.Bende Cansu libero yedeği olabilir diye daha önce söylemiştim benim de düşüncem o yönde. Bir yabancı smaçör daha gelmeli ama Cansu Fedusio olursa smaçör yedekleri İlkin Lukasik ikilisinin en ufak sakatlığın da smaçör de sorun yaşarız.