



















BAŞ ANTRENÖR : Massimo Barbolini

Son düzenleme:
Barbolini iyi hoca.en azından seneye takımın başına stajyer gelmemiş olacakGalatasaray Kadın Voleybol Takımı
PASÖRLER
Britt Bongaerts
??
PASÖR ÇAPRAZLARI
Aleksia Karatasu
SMAÇÖRLER
İlkin Aydın
? ?
? ?
ORTA BLOKÖRLER
Ayçin Akyol
Yasemin Güveli
LİBEROLAR
Eylül Akarçeşme
?
BAŞ ANTRENÖR : Massimo Barbolini
Söylentiler ; Lazareva , Anne Bujis , Bahar Akbay , Kaja Grobelna , Monika Fedusio , Folie , Ayça Aykaç , İrem Nur Özsoy , Naz Aydemir Akyol .
İyi kadro da keşke Fedusio yerine elit bir smaçör olsaydı onun harici bence iyi kadro.Galatasaray Kadın Voleybol Takımı
PASÖRLER
Britt Bongaerts
Naz Aydemir Akyol
PASÖR ÇAPRAZLARI
Kaja Grobelna
Aleksia Karatasu
SMAÇÖRLER
Martyna Lukasik
İlkin Aydın
Monika Fedusio
Cansu Çetin
ORTA BLOKÖRLER
Aycin Akyol
Eline Timmermann
Yasemin Güveli
LİBEROLAR
Eylül Akarcesme Yatgın
?
BAŞ ANTRENÖR : Massimo Barbolini![]()
Elenebilerler zira Boskovic'i olacak seneye Vakifbank'ın. En kötü iyi ihtimal de bile birbirine denk kadrolar olacak. Fenerin hocası kim olacak bilmiyoruz ama Vakıfbank da Guidetti olacak. Ancak genel olarak Fenerbahçe parasından bağımsız kendini güçlendirecek bir transfer yaptı onu söylemek istedim ben. Benim beğendiğim bir oyuncu Orro.Cansu Elif ikilisi bence Orro dan çok daha iyi.Orro kronik sakat da bir oyuncu kimse sezonun en önemli yerinde takımı yalnız bırakmayacağının garantisini veremez.Voleybol tarihinin en çok parasını kazanacak pasörü olabilecek seviye de değil bence.Fener bir sezon daha başarısızlık gelmesin senelerdir parayı basıp final dahi oynayamıyoruz diye elde kalan son pasör'e uçuk kaçık para vermiş ama yine Gui tarafından elendikleri bir senaryo hazırlamış gibi his ediyorum.
2.4 milyon €Bana orro kazık atmış gibi geldi. Bonservisi ile 2 yıl için 1.8 milyon Euro ediyor bir pasör için orro dünyanın en iyi pasörü de değil hani çok çok fazla bence.
Ben bu rakamları alan bir pasör hiç duymadım olursa voleybol tarihine geçer orro attığı kazıkla.
Kazığı Orro değil, Kulübü ile birlikte Fener kendi kendine atıyor. Kimse Orro'ya ille ki gideceksin demedi. İlle de kal da demedi. Parayı ödeyen ağlaklardır. Bir de başarı gelmezse, o zaman seyreyle cümbüşü... Bu iş, sadece pahalı transferlerle olmaz. Kaliteli oyuncu evet ama dengeleri bozacak transfer, mutlaka sorgulanır...Cansu Çetin umarım gerçek değildir , ne beklenebilir ki bu kızdan ,en son fenerde liberoluk yapıyordu portekiz de ne yaptı kim bilir ,biz de smaçör mü olacak?