• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Kadın Futbol Takımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, başarılı kaleci Handan Kurğa ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

3 sezondur formamızı terleten oyuncumuz, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza töreni sonrası Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Bir yıl daha Galatasaray'da forma giyeceği için çok mutlu olduğunu belirten Handan Kurğa, şu ifadeleri kullandı:

“Çok mutluyum. Galatasaray arması altında dördüncü sezonum olacak. Başkanımıza bana bu şansı verdiği için teşekkür ederim. Hepimiz çok heyecanlıyız. Yeni bir dönem, yeni bir sistemi olan bir sezon olacak. İnşallah çok çok daha iyi bir sezon geçireceğiz. Hep beraber taşın altına elimizi koyarak sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz.”

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, başarılı kanat oyuncusu İrem Eren ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Futbol kariyerine kulübümüz altyapısında başladıktan sonra 4 sezon genç takımımızda forma giyen, geçtiğimiz sezon ise yuvasına dönen oyuncumuz, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza töreni sonrası Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

İrem’in açıklamaları şu şekilde:

“Çok güzel transferlerimiz var. Hepsinin bize çok yararlı olacağını düşünüyorum. Yeni sezon adına çok heyecanlıyım. Yolun sonunun şampiyonluk olmasını diliyorum. Bu sene çok çalıştım. Umarım emeklerimizin karşılığını aldığımız bir sezon olur.”

Yanlış yerli oyuncularla sözleşme yeniliyormuşuz havası alıyorum. Ecem harici diğer oyuncuların seviyesini de çok beğenmiyorum.

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, başarılı orta saha oyuncusu Arzu Akkurt ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

4 sezondur Galatasaray forması ile mücadele eden oyuncumuz, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza töreninde kulübümüzle yeni sözleşmeye imza attı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, genç kaleci Esra Yarım ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Kulübümüzün altyapısında yetişen, geçtiğimiz sezon A takım kadromuza yükselen oyuncumuz, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza töreni sonrası Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Esra’nın açıklamaları şu şekilde:

“Geçen sezon altyapıdan çıktım, bu sezona direkt olarak A takımda başladığım için çok mutluyum. Bu sene düzenli forma giyebilirsem çok iyi olur.”

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, başarılı orta saha oyuncusu Berra Pekgöz ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

2 sezondur Galatasaray forması ile mücadele eden oyuncumuz, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza töreni sonrası Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Berra’nın açıklamaları şu şekilde:

“Çok mutluyum. Yeni sözleşmeye imza attığım için. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur. Güzel bir şekilde hazırlanıyoruz.”

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, başarılı forvet oyuncusu Elanur Laçın ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

4 sezondur Galatasaray forması ile mücadele eden oyuncumuz, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’ın katılımıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenen imza töreni sonrası Galatasaray TV YouTube kanalına açıklamalarda bulundu.

Elanur’un açıklamaları şu şekilde:

“Öncelikle çok mutlu ve gururluyum Galatasaray’da olacağım için. Bugün burada imza attığım ve bu büyük camiada oynayacağım için çok mutluyum. Hedefimiz şampiyonluk. Elimizden gelen mücadelenin en iyisini yapacağız. Takımımızı inşallah şampiyonluğa götüreceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde de ülkemizi güzel bir şekilde temsil ederek belki de yeni bir tarih yazarak ülkemizi gururlandıracağız.”

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, profesyonel futbolcu Kezban Tağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, profesyonel futbolcu Elif Keskin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

23 yaşındaki hücum oyuncusu kariyeri boyunca Fatih Karagümrük ve Beşiktaş formalarını giydi ve 2 kez Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

Başarılı hücum oyuncusu ayrıca A Milli Takımımızın da formasını giyiyor.

Elif Keskin'e Galatasaray'a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, profesyonel futbolcu Melike Öztürk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

24 yaşındaki hücum oyuncusu kariyeri boyunca Denizli, İncirliova Belediye, Horozkent, Ataşehir Belediye, Beşiktaş, Fatih Karagümrük, ABB Fomget ve Fatih Vatan formalarını giydi ve 1 kez Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

Başarılı hücum oyuncusu ayrıca A Milli Takımımızın da formasını giyiyor.

Melike Öztürk'e Galatasaray'a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.

Galatasaray Kadın Futbol Takımımız, profesyonel futbolcu Narin Yakut ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

21 yaşındaki savunma oyuncusu kariyeri boyunca Kayserispor, Fenerbahçe, Fatih Karagümrük ve Fatih Vatan formalarını giydi.

Başarılı savunma oyuncusu ayrıca A Milli Takımımızın da formasını giyiyor.

Narin Yakut'a Galatasaray'a hoş geldin der, başarılarla dolu bir sezon geçirmesini dileriz.

Geri