2026/2027 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mallesef bunu daha önce de demiştik yatırım için bir başarı göstergesi istiyorlar alt branşlarda ama yatırım gelmeden o başarı göstergesi de zor oluyor.Cev Cup alınca bu şube takılır evet ama dediğiniz gibi çok geç kaldık.Eğer Naz kalsaydı yine Aslı yerine iyi bir yabancı smaçör çeker yine rekabetçi olurduk ama şuan yerli pasör yok ve bize şart.Wildcard konusuna da değindi umarım alabiliriz çok önemli bence şuan wildcard ama biraz Zerene bağlı.Mehmet Cibara bütçe artacak diye açıklama yapmış da bu saatten sonra artsa ne olur? Kadrolar bitti alacak oyuncu kalmadı. Bunu önceden düşünecektiniz.
Kesinlikle geleceği olan bir kız şuan genç diye as oynayamaz ilk 8 içi takımlarda ama iyi yedek ve geleceğe yatırım olur eğer geliştirebilirse kendini potansiyeli var.Yaşından dolayı bir liberoya göre manşeti kötü bence ama defans konusunda da benim diyen liberolarla yarışır şuan bile.Yedek libero için Berre'yi alalım. Savunmada harika iş yapıyor.
Gelecek sene ilk 3 büyük mucizeler olmazsa belli. Ama gsnin 4.olması için de birkaç güzel hamle yapması lazım Thy güçlü dönüyor 4.lük için. Ben fbnin anayı bırakacağını düşünmüyorum ama bırakırsa hemen kapmak lazım. Gsnin ilerleyen sezonları için de önemli olur.Bongaerts Naz
Alexia Akimova
İlkin Sylla Ana C. Frantti
Yuan Yasemin Janset Ayçin
Ayça Berre
Eğer Akimova yıldız pç katkısı verirse şöyle bir kadro ilk 3 için mücadele edebilir.
Akimovadan beklenen katkı alınamaz ve Naz, Ana C. gibi isimlerden daha düşük profillere gidilirse maksimum 4.lük olur yine hedef maalesef.
Naz konusunda yazdıklarınıza katılıyorum performansı Bongaertsin önündeydi bu sezon. Bizim için yerli pasör ve yabancı power smaçör çok önemli.Gelecek sene ilk 3 büyük mucizeler olmazsa belli. Ama gsnin 4.olması için de birkaç güzel hamle yapması lazım Thy güçlü dönüyor 4.lük için. Ben fbnin anayı bırakacağını düşünmüyorum ama bırakırsa hemen kapmak lazım. Gsnin ilerleyen sezonları için de önemli olur.
Naz vakıfla imzaladı. Zaten sezonun yarısını da as oynadı sosyal medyadaki tüm sene yedekti çok mücadele etti gibi saçma sapan algıları ancak takip etmeyenler yer. Ve kendisi as oynarken vakıfla anlaşmıştı zaten. Bizden gitmesinin sebebi yedek kalması falan değil. Açıkçası sılayı alamamak bence bizim için çok kötü oldu. Nazın gitmesinin yoksa bir önemi yok.
Ben olsam bongaerts ile sözleşmeyi bozar sıla+poulter yapardım pasör ikilisini. Sılanın da sözleşmeyi bozmak gerekir tabi![]()
Naz da bongaerts de benim için kötü sezon geçirdiler. Nazın da iyi oynadığı maçlar var Bongaerts’in de ama ikisinin de kötü oynadıkları maçlar daha fazla. Sıla Thy ile anlaştı.Naz konusunda yazdıklarınıza katılıyorum performansı Bongaertsin önündeydi bu sezon. Bizim için yerli pasör ve yabancı power smaçör çok önemli.
Sıla'yı yazarken Sılayı da alamadığımızı yazmışsınız. Hangi takıma gitti ?
Frantti 4. smaçör olarak kesin kalmalıydı bence as oynamak istemiştir oda belki artık normalde ben çok beğenirim hiç kullanamadık bence onu Vakıf gibi bir takım bile sürekli oyuna sokuyordu.Bende Buse sözleşmesi kırmamız lazım diye düşünüyorum Nilüfer bırakmaz istemez belki ama oyuncu ikna edilse Nilüfer de salacak bir kulüp.Naz ile çok erken imzalamamız lazımdı Naz bizde kalır diye çok güvendiler bence Sıla ile Thy ayrılınca Vakıf hemen pasör arayışına geçti ve Naz boşta diye kaptı.Eğer ilk devre Naz bitirilmeye çalışılsaydı biterdi kalırdı bence çok beklettildi bu sözleşme yenileme Nazla.Ama orada değildik sonuçta belki bilmediğimiz şeyler vardır.Hedef ligde 4.luk THY Zeren Beşiktaş'a geçilmemek Avrupa'da yine kupa. CL zor olmaz herhalde. Akimova'nın riskine göre Frantti 6.yabancı olarak kalmalı pç de oynayabiliyor. Nilüfer'den yerliyi nasıl kıramıyoruz anlamıyorum buy out çok mu yüksek