BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

Sözde objektif özde fanatiklikten gözü dönen İsmail Şenol tutup panyaya çarpan topta "2 sayı verilmeliydi" diye zırvalıyor. 24 saniyenin dolduğu pozisonda ise 3 maymunu oynuyordu.
 
Yabancı tercihlerimiz çok çok hatalı olmuş, burda herkes yazmisti halilovic ve yeboah alınmamalı diye, herkes de haklı çıktı. Bütçeye göre bayağı zayıf takim kurmuşuz. Sezon başlamadan bitmiş duruyor.
Bu bütçeyle hem kaliteli yabancı hem de kaliteli yerli alamıyorsun. Halilovic'in karşısında 3 katından fazla kazanan Motley var. Yeboah'In karşısında 8 katı kazanan Guduric var. Parayı bastırmaz cimrilik yaparsan sezon başlamadan biter tabiki.
 
Bu yaşıma kadar izlediğim en kötü yabancılar geçen sene geldi demiştim, meğerse beterin beteri varmış. TBL' de bile oynayamayacak yabancıları 2 senedir alan, Galatasaray' ın parasıyla bana göre birilerinin ve kendilerinin cebini çok güzel dolduran insanlarıın hala görevde olması işin komik yanı.
 
Mirac çok geç kaldın hatalı 5 lerle hücumu iyice tıkandın Mitrovic beyle birlikte dönün. Yeboah niye oynar? En ofansif 5 le çıkman gerekirken Buğrahan Sadık mecbur kalıyor zorlama atışlara diğer arkadaşları hiç tehdit yaramadığı için.

Maç gitti
 
Radebaugh çok iyi savunmacı gerçekten en azından bir alanda net katkı veren tek yabancımız. Diğer yabancılamız ise fiyasko. Hala sezonun başı sayılır zaman gecmeden 1 ve 5 alınırsa takım toparlayabilir çünkü yerlilerimiz iyi katkı veriyor. Sezon başında herkesin dile getirdigi gibi halilovic ve yeboah çok yetersiz.
 
Corey Walden 5 sayı
Jonah Radebaugh 6 sayı
Miralem Halilovic 2 sayı
Jarell Martin 4 sayı
Akwasi Yeboah 2 sayı
Tebrikler turgay zeytingöz.
2 senedir bu hocaları'da getiren sensin hep hocalar suçlu oldu yeter artık.
 

Üst