BSL 4. Hafta | Galatasaray Ekmas 62-74 Fenerbahçe Beko

Corey Walden 5 sayı
Jonah Radebaugh 6 sayı
Miralem Halilovic 2 sayı
Jarell Martin 4 sayı
Akwasi Yeboah 2 sayı
Tebrikler turgay zeytingöz.
2 senedir bu hocaları'da getiren sensin hep hocalar suçlu oldu yeter artık.
Acil halilovic ve yeboah acil gönderilmeli, walden da acemi gibi tam saha baskıda lisw takımı gibi inanılmaz dağıldık, bence yeni gelecek coachun elinde Radebaugh işe yarar..
 
Son düzenleme:
Aklıma sabah 10'da Biletix'e gidip sıraya girdiğim günler geldi. Yarım saat içerisinde biletler tükenirdi. Derbilerde biletler karaborsa olurdu. Fenerbahçe maçında tribünler dolmuyorsa sıkıntı büyük demektir. Bu kadar kötü bir kadro kabul edilemez. Taraftarı basketboldan soğutmaya, amatör şubeleri madara etmeye kimsenin hakkı yok.
Galatasaray gibi bir kulübün, kendisine ait salonunun olmaması büyük bir rezillik. Yönetimin acilen salon için harekete geçmesi gerekiyor. Salona gittiğimde kendimi evimizde oynuyor hissinden uzak hissediyorum. Sinan Erdem çok soğuk bir salon, sinerji oluşmuyor. Lacivert koltukları olan bir salon nasıl bizim evimiz olabilir?
 
Maalesef taraftar inanmamıştı, takım da yetersiz gözüken...
Biz kagit üzerinde iyi yerliler dedik ama kaçı milli oyuncu, kaçının seviyesi Euroleague onu bence iyi hesap edemedik ben de dahil.
Yabancılar 3'ü Euroleague oyuncusu dedik ama totalinde hücum gucu kısıtlı bir kadro savunma takımı dedik savunma da vasat.
Sahsi kanaatim kadroya alınacak alınması gereken diyeyim ya da 2 Yabancı ile takımımız max. Play-Off Yarı Finali ki o da maksimum yapar seneye de kadronun çoğu degisir yine.
 
Sene sonu teneke bağlayarak gönderdiğimiz Dylan Ennis, bugün sahaya çıkan yabancıları sırtına alır, öyle 20 sayı atardı bu maçta.

Geçtiğimiz sezon tüm camianın ve taraftarın ortak fikri yabancıların yetersizliğiydi. Bu sene tam tersi, geçen seneki yabancıların daha kötüsü bulundu ve alındı. Dışarıdan basketbolla alakasız birine 5 yabancı oyuncu bul desen eminim daha iyilerini bulurdu. Düşünün bu transferleri yapanlar basketboldan anlayan insanlar. Bu kadar kötü oyuncuları basketboldan anlayan birileri fahiş fiyatlara getiriyor ve ligin en parasız takımları bile daha iyi yabancılar bulup oynatıyorsa bunun tek açıklaması var, transferleri yapanlar hem güzel para yedi, güzel para da yedirdi. Kimse aksini söyleyemez. Yedikleri her kuruş haram zıkkım olsun.
 
Maçı izlemeseydim bu kadar üzülmezdim. Çok değil 2 sene önceki kadromuz, sahaya tam kadro çıkan fenerbahçeyi hem Ataşehir' de, hemde Sinan Erdem' de, evire çevire yeniyordu. Hedeflerimiz daha da büyüyecek dediğimiz anda şubenin başına gelen ismini bile söylemeye nefret ettiğim kişi tarafından managerlerinin oyuncağı edildik ve avrupa' da ne kadar çöp oyuncu varsa fahip fiyata kulübümüze getirildi. Yahu adamlar bugün 6 kişi oynadı parkede. Sen tam kadro çıkıp en az 10 hücüumda potayı göremedin, 60 sayıda kaldın. Hiç mi utannmanız arlanmanız yok ki hala istifa etmiyorsunuz ? Bugün bakıyorum Manisa' ya, Büyükçekmece' ye, adamların kısıtlı imkanlarla nasıl kadrolar kurmuşlar, bizde turnike atamayan yabancılara 300-500 bin eurolar ödüyoruz. Rezalet ki ne rezalet.
 
Bütün bunlara rağmen yine de kafa kafaya giden, kazanılabilecek bir maçtı. Bütün oyuncular başı kesik tavuğa bağlayınca rakip rahatladı ve kazandı.
 
yok öyle sadece ihaleyi koça yıkmak.

sene başında hocanın isteklerine müdahele etmeyip, ortaya en ufak basketbol aklı koymayan şube sorumluları pastadaki büyük payın sahipleridir. biz istemedik, koç aldırdı hepsini diye aradan sıvışamazsınız. zamanında müdahale etmeyip, şimdi de sayın zvezdan sen çok kötü kadro kurmuşsun biz seni kovuyoruz diyerek aradan sıyrılamazsınız.

gideceksiniz.
 
Fark 2-4 arası giderken; anlamsızca pota altını boşalttı. Sadık’tan 5 olmaz, hele yanyana Sadık 5, Göksenin 4 hiç olmaz. İsmet top getiren 1 olmaz. Yam Madar, Calathes kaç defa elini kolunu sallaya sallaya potaya gitti son periyotta. Samet’i oynatsa çok mu şey değişirdi muamma ama yine de doğrusu buydu. Oyuncu kalitelerini transfer yaparken tartıştık ama aradan geçen 2.5-3 ayda takım olma yolunda hiç bir ışıltı yok, takımda kimsenin rolü belli değil. Buğrahan, Walden, Sadık ve Martin’in bireysel performansları ile ayakta kalmaya çalışıyoruz. Takımdaki vasat yabancıları tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Yanlış kadro planlaması, berbat coaching, takım olamama, menajerin her sene başı 2 röportaj vererek 3 yıl geçirmesi, yönetimin diğer şubeleri üvey evlat görmesi, kulüp üyesi “biraz da yan branşlarcı” arkadaşların gaz alışları, taraftarın son dakika yalandan bir “yönetim uyuma, basketbola sahip çık” sözüm ona eleştirisi vs. vs. Şubede gerçekten iyi giden birşey yok.
 
Erden Timuru hem çok severim hemde Saygı duyarım fakat oda futbol odağına girerek verdiği sözü tutmadı.

3 sene içinde EL sözü vardı,Galatasaray Basketboluna bu kadar yakın bir adam bu vasatlığı nasıl görmezden gelir aklım ermiyor.

Koskoca Galatasarayda bir Erden Timurmu var dicek olanlar olabilir.Galatasaray Basketbolu için evet şuan bir tek Erden Timur var Euro Cup kazanırken Bench Arkasında Tribünde bizlerleydi.

Divan Üyelerinin bazıları Ada'da nasıl beleş takılırız peşinde ,Bazıları 20 senedir her divanda çıkıp her yönetimi eleştirip kendi piar çalışmasını yapıp takılmakta.

Başkan iyi niyetli ama heryere yetişemez ,Erden bey kendi yetişemiyorsa Başkana isim söylicek madem Barış sevgi iklimi getiricek Barış Naneyi Başkanla barıştırıcak.

Turgay Zeytngöz
Mitroviç
Yeboah
Haliloviç
Rade

Bu isimlere Ali Desiderodaki gibi Baybay derim

Geçen seneki Ennis bunların yanında Nba Oyuncusu Mcgee EL Oyuncusu kalıyor.
 

Üst