1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 26 Eylül saat 14:00

Evet Gsbasket ailesinin Konya ve Ankara'daki yoğun hareketliliğinin üstüne aramıza hiç bir yönetici katmadan,tek başımıza; Tugay Aktape,Tolga Kaplan ve bendeniz Doğan Sağlam oturup konuştuk.Dedik biz niye buluşmayalım ,üyeyse üye,mekansa mekan,maçsa maç her şeye sahibiz...

Akşam yaklaşık 3,5 saat süren müzakerelerin sonucunda Gsbasket İstanbul olrak buluşmaya karar verdik.

Sıcak havalar,oruç tutanlarımızın ruh ve beden sağlığını,içip rahatlama ihtiyacımızı düşünerek organizasyonu Ramazan sonrasında yapmaya karar verdik.Daha yaklaşık 1 ay olmasına rağmen bunu burada yazıyoruz ki kimse ben duymadım görmedim,bilmiyorum,o zamanada şu işimi koymuştum demesin.

Karar vereceğimiz hoş bir mekanın köşaseni kapayıp gırla muhabbet ,sınırsız kahkaha,bolca küfür,paha biçilmez anılar dinlemek işte bu size sağlayacağımız ayrıcalık :p

Yaş sınırıda koymuyoruz ama ortamdaki olası muhabbeti,konu Sezgin'e gelince edilecek hakaretleri ve ortamın içkili olacağını hesaba katıp daha sonrasında ciddi travma yaşamıcak yada mekandan atıldığı için kavga çıkarmamızı gerektirmeyecek arkadaşların gelmesi daha uygun olur,neticede içimizdeki insan ölmedi daha ;)

Bu arada İstanbula mensup olmayıp o dönem istanbulda olabilecek bütün arkadaşlarımızı ve abilerimizi bekliyoruz aramıza.(Onur Yavuz ve Burak Barut duyar mı bilmem)

Gelecekler adını buraya yazsın telefonlarınıda ya bana yada Tugay Aktepe,Tolga Kaplan ikilisinin birine atsın.Tam gün ve saati buradaki katılımcı arkadaşlara ve sayısına göre belirleriz hep beraber.

Katılım;
1)Doğan Sağlam

2)Tugay Aktepe

3)Tolga Kaplan

Re: 1. Gelenekselleşmesi Beklenen Gsbasket İstanbul Buluşması

4) Erdal Avcı

İşi olmayan herkes davetlidir.Ama özellikle Evren Yılmaz,Emre Yüksel ve Sühan Cem abilerimizin gelmesi zorunludur. :)

Bu arada şunu da söylemeden geçemiyeceğim:GsBasket Ankara, istifaa!
:p

Bari Trabzon'a gitmeden olsa da biz de yetişsek, yoksa Burak Abi ile iki kişilik GSBasket Trabzon iftarı yapmak durumunda kalacağız :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Bari Trabzon'a gitmeden olsa da biz de yetişsek, yoksa Burak Abi ile iki kişilik GSBasket Trabzon iftarı yapmak durumunda kalacağız :)

Uğur; öncelikle sen geldin aklıma daha sonra diğer şehirdışına çıkacak arkadaşlar.
Okuyacağınız şehre ne zaman gideceksiniz bilgimiz olursa sizler için de buluşma tarihine güzel bir ayar çekebiliriz...

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":3h9uludt]GsBasket İstanbul ayağa mı kalktı ne? :p

Gsbasket İstanbul'un kurucuları olarak çok çeşitli organizasyonlar düşünüyoruz. ;)[/quote:3h9uludt]

Pijama partisi bunlardan en sansanyoneli olacak... :)

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":bui8z8vx]GsBasket İstanbul ayağa mı kalktı ne? :p

Gsbasket İstanbul'un kurucuları olarak çok çeşitli organizasyonlar düşünüyoruz. ;)[/quote:bui8z8vx]Vaay, sizleri Ankara'ya da bekleriz Doğan. :)

Ramazan sonrası yapılacaksa katılmak isterim.Şimdiden kesin birşey söylemeyeyim.Ama uygun olursam katılacağımı belirteyim burdan.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Tugay Abi, kayıtlar için 31 Ağustos - 7 Eylül arası Trabzon'da olmam gerekecek.

Tamam Uğur, zaten üniversiteler en erken 20 Eylül'de açıyorlar sezonu.
Bizler de ona göre bir tarih ayarlarız, çünkü burada birçok arkadaşımız var akademik takvime uymak zorunda olan.

Kerem Abi, sana da teessüflerimi sunuyorum. Buluşma sonrası bu söylediklerini hatırlatacağım sana. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Pijama partisi bunlardan en sansanyoneli olacak... :)

Sürprizi çabuk afişe ettin kardeşim. :p

Barış Şişman' Alıntı:
Vaay, sizleri Ankara'ya da bekleriz Doğan. :)

İşte Syn. Onur Yavuz'da yıllardır bekliyor beni çapkınlığa çıkacağız falan ama kısmet olmadı daha ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
10 kişi bulamazlar :)

Bulursak abicim? :p

Uğur,seni illaki aramıza bekliyorum.Bırakmam seni Burak'ın ellerine :p

Bursa maçından sonra ayın 4üne kadar bodrumdayım. Ona göre bir tarih olursa katılırım tabii ki. Saat yer önemli değil :)

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ben biraz muallakta kaldım İstanbul'a mı yoksa Ankara'ya mı dahilim.

Biz seni İstanbul'a dahil edip hareket etmiştik abi ama... :) Seni büyük Real Madrid'li Tolga ile tanıştırmak istiyorum ayrıca. :)

Sühan Cem' Alıntı:
Bursa maçından sonra ayın 4üne kadar bodrumdayım. Ona göre bir tarih olursa katılırım tabii ki. Saat yer önemli değil :)

Çok büyük ihtimal 4'ünden sonra olur abi ;)

Baktım da üniversitesi 13 Eylül'de açılıyormuş, 14 Eylül'de hazırlığı atlamak için sınav falan var. Olimpiyat nedeniyle erken açıyoruz dediler. Bilmiyorum nasıl ayarlarım.