1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 26 Eylül saat 14:00

Re: Gelenekselleşmesi Beklenen 1. Gsbasket İstanbul Buluşması

Tarihi eylül sonu ekim başlarına alabilirseniz her türlü gelirim... Hafta sonu da olursa, tadından geçilmez...

Eğer uygun olmazsa, sorun değil nasıl olsa Ankara'da Gs-Fb kupa maçı var ona her türlü gidiyoruz.

Sühan Cem' Alıntı:
Üniversitedeyken Zerhoş bir arkadaşımı eve götürüyordum. Çekilecek gibi değildi. köy bakkalına girdim içki istedim sadece votka vardı (evet votka:d) bir küçük vodka içtim sudan hızlı. Eve kadar onunla şen şakrak gittik. Sarhoş değilsen sarhoş çekilmiyor. Akıllı adam ilk sarhoş olan adamdır:) Geç kalan düşünsün bunlar nasıl eve gidecek diye:)

"sarhoşun mektubu okunmaz" diye bir laf vardır, bununla ilgili..
bu buluşmada küfelik olacak adam varsa, şimdiden haber versin, yanına oturmayalım, çok samimi olmayalım, sonra eve bırakmak falan icap etmesin : )
ben de gelirim bir aksilik olmazsa ama tam takım olalım..
onur yavuz adlı arkadaşımız ankara'dan doldursun arabayı kerem seçer, şamil ve diğer arkadaşlarla, getirsin..
Ya da , Bolu'da Türkoğlu tesislerinde buluşalım, Türkoğlumuydu neydi, Türklü bir şeydi..
İki şehrin tam ortası..

Emre abi süpersin Boluda buluşalım orda okuduğum için en çok bana uyar:)

Sarıyer ile Samatya'nın tam ortasında buluşalım gibi olmuş :)

Kerem, ipe un serme hemen, Bolu fikri çok güzel. : )

İstanbul´dan arkadaşlar piknik yapalım dedi ama bir grup Ankara´da bir grup İstanbul´da idi. Adil olsun diye Abant´ta buluştuk. Çok da keyifli bir gündü bizim için.

Valla süper olur ya Abant falan. Ama organize edecek adam lazım :)

ederiz problem değil.
fizan'a bile gideriz gerekirse :)

eğer niyet ciddiyse,kapsamlı bir buluşma gerçekleşebilir..
bunu değerlendirmek gerek.

Bolu benden sorulur beyler Abant,yedigöller,gölcük olur sonrada isterseniz sizi kartalkaya kayağa çıkarırım :)

Şaka bir yana gerçekten böyle bi fikir varsa havalar sıcakken bayramdan sonra Eylül ortalarında olabilir ben ayarlarım mekanı yemek falan işlerini.

Ankara iftarından sonra yüzüm yok konuşmaya ama Şamil Abi'nin arabaya binip Ankara'dan gelebiliriz, katılım artacak olursa bir araba da kiralayabiliriz. Sonrasında Ankara ekibi olarak masrafları bölüşürüz. Tabii içimizde ehliyetli birileri var mı o da önemli?

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ankara iftarından sonra yüzüm yok konuşmaya ama Şamil Abi'nin arabaya binip Ankara'dan gelebiliriz, katılım artacak olursa bir araba da kiralayabiliriz. Sonrasında Ankara ekibi olarak masrafları bölüşürüz. Tabii içimizde ehliyetli birileri var mı o da önemli?
Alperen ehliyeti olan herkes kullanır önemli olan ehliyetsiz kullanmak :) gsbasket uğruna ölmek :oops: yürü beee 8)

Deniz, ne Galatasaray için, ne de buna benzer bir şey için ölmeye değmez; yaşamak varken. Sevdiklerin uğruna ölmek yerine, hayatta kalıp sevdiklerine katkıda bulunmaya çalışmayı tercih etmek daha iyi değil mi?

Abant işini Uğur halleder artık, ne de olsa onun uzmanlık alanı organizasyon. : )

Ankara İstanbul'a salça oldu desek daha iyi olur :)

Bu benzetmeyi sana hiç yakıştıramadım, çok ayıp Kerem. : )

İstanbul´daki buluşma yine yapılsın ama bir de üstüne Bolu´da piknik yapalım havalar bozmadan.

Bayramdan sonra herhangi bir gün belirleyin ben ayarlayım herşeyi..

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu benzetmeyi sana hiç yakıştıramadım, çok ayıp Kerem. : )

İstanbul´daki buluşma yine yapılsın ama bir de üstüne Bolu´da piknik yapalım havalar bozmadan.

evet bu daha iyi olur sanırım.
çünkü bolu'ya istanbul ayağına katılıp,bolu'ya gelemeyecek başka arkadaşlar olacaktır..

o yüzden bolu'yu ayrı bir organizasyon olarak değerlendirelim.
istanbul buluşmasının günü bayram başlamadan belirlenmelidir.
malum bayram'da forumda insanlara ulaşmak zor..

İstanbul buluşmamızı yalan etmeyiz!

Daha gelenekselleşecek bu olay :p

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
İstanbul buluşmamızı yalan etmeyiz!

Çocuklarımız 34.sünü gerçekleştirip plakamızla resim bile çektirecek. Bizse numaralıda puro kokusu eşliğinde , boynumuzda fular maç izlices o aralar :)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":414vqwen]İstanbul buluşmamızı yalan etmeyiz!

Çocuklarımız 34.sünü gerçekleştirip plakamızla resim bile çektirecek. Bizse numaralıda puro kokusu eşliğinde , boynumuzda fular maç izlices o aralar :)[/quote:414vqwen]

demek her galatasaray'lının hayali aynı :)