1. Gsbasket İstanbul Buluşması; 26 Eylül saat 14:00

Re: 1. Gelenekselleşmesi Beklenen Gsbasket İstanbul Buluşması

Abicim sene de 8 ay İstanbuldayım 4 ay Ankara da, ikisi de bol atraksiyonlu geçiyor çok şükür.

Bu arada Ankara gerçektende candır, başkadır.

Re: 1. Gelenekselleşmesi Beklenen Gsbasket İstanbul Buluşması

Yarım gün uzaklaştık forumdan, hemen Şamil´i Ankara´dan transfer etme girişimleri başlamış. İnsan baba ocağını bir kenara bırakıp hayat şartlarının sürüklediği şehri tercih eder mi yahu? : )

Bir maç öncesine ya da sonrasına denk getirilirse gelmeye çalışırım Doğan. Gelebilirsem o gece uzun olur ha. : )

Re: Gelenekselleşmesi Beklenen 1. Gsbasket İstanbul Buluşması

şimdi olayı şöyle özetlersek;

bu bir ankara ya da istanbul rekabeti değildir..
bizim cemaatimiz herkese açık,herkesi bekliyoruz..

kerem 10 kişi bulamazlar demişsin sen de gelirsen 10'u tamamlarız :)
daha 1 ay kadar zaman var,herkesin kararıyla bir gün belirlemeyi düşünüyoruz.. herkes gelirse çok keyifli bir akşam geçirebiliriz..

promosyonlar,sürpriz hediyeler.günün son bombası kıvrak beller :)

Hah bir sen eksiktin, sen de gel kadro tamamlansın. : )

Ekleme yapayım da yanlış anlaşılmalar olmasın. Kıskandığım filan yok, sırf geyik olsun diye yazıyorum. Özlemişim gsbasket´te geyik muhabbeti yapmayı.

Onur Yavuz' Alıntı:

Ekleme yapayım da yanlış anlaşılmalar olmasın. Kıskandığım filan yok, sırf geyik olsun diye yazıyorum. Özlemişim gsbasket´te geyik muhabbeti yapmayı.

Sen gel günümüz uzun olsun abicim o sorun değilde o uzun geceden sonra o alkol seviyesi ile nasıl dönücez eve formül arıyorum :p

Doğan işte oradada ben giriyorum devreye işte. Alkolün dozunu kaçırmış arkadaşları az taşımadın eve :) .

Herkesin sarhoş olduğu ortamda ayık olduğun oldumu hiç Doğan, bazen gerçekten çok eğlenceli oluyor :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Herkesin sarhoş olduğu ortamda ayık olduğun oldumu hiç Doğan, bazen gerçekten çok eğlenceli oluyor :) .

Olmamı abi.Gülmekten karın çatlatan bir durum oluşuyor :p

Onur Yavuz' Alıntı:

Vazgeçtim gelmiyorum :p Üzerime oyunlar oynanıyor.

Demiyorki gel Uğur içelim güzelleşelim :) Sarhoşlarla çok ilgilendim taşımalarda yardımcı oluruzda bizi kim taşıcak..

Üniversitedeyken Zerhoş bir arkadaşımı eve götürüyordum. Çekilecek gibi değildi. köy bakkalına girdim içki istedim sadece votka vardı (evet votka:d) bir küçük vodka içtim sudan hızlı. Eve kadar onunla şen şakrak gittik. Sarhoş değilsen sarhoş çekilmiyor. Akıllı adam ilk sarhoş olan adamdır:) Geç kalan düşünsün bunlar nasıl eve gidecek diye:)

Bu Gsbasket buluşmalarından biri de Burak Barut geldiğinde yapılsın yahu :)

Okulunun önüne geldik be adam senin konuşmaya hakkın yok :)

Okulunda B.BARUT 7 yazan mor formanla 1 saat geçirdim telefon numaran yoktu beni görmen için soyunmam mı lazımdı birader :)

Olum benim boş günümün yada dersimin olmadığı ne malum lan.Seni güvenliğe şikayet edeceğim geldiğin gibi bağlayıp odaya alsınlar ben gelene kadar. :p

5) Deniz Baskın
Bankolu ordayım.