#12 Kerem Gönlüm

Hayırlı olsun Kerem Gönlüm'e. Yıllardır geldi gelecek derken kısmet bugüneymiş. Zoran'ı 10-15 dakika dinlendirip savunmada takıma dinamizim katacaktır. Karakteriyle de takımımıza fayda sağlayacağını düşünüyorum. Kadrodaki genç isimlerin gelişimlerine olumlu etki eder. Umarım basketbolu bıraktıktan sonra da kulüp içinde rol alır.
 
Hayırlı olsun takımımız ve kendisi için.

Keşke daha önce gelseydi.

Sakatlıksız bir sene geçirir umarım.

Hayırlı olsun tekrar...
 
Kerem Gönlüm sahaya karakter koyan ve mücadelesi ile var olan bir oyuncu.Takım ruhunu yakalarsak katkısı daha çok hissedilecektir.Yaşına rağmen kendisini fizik ve mental olarak 4-5 yaş daha genç hissettiğine eminim.Muhtemelen bu son imzası olucaktır ve basketbolu Galatasaray'da noktalamak isteyecektir.Başarılar diliyorum.Galatasaray forması yakışacaktır kendisine.
 
Hayırlı olsun. Umarım istikrarlı bir performans sergiler. Geçen sezon onun bölgedesinde çok fazla istikrar sorunu yaşadık.
 
Uzun rotasyonuna yerli kaliteli bir oyuncu transfer ettik, benim gözümdeki Kerem Gönlüm transferinin başka bir anlamı yok.

Yok gönül verdiği renklermiş, yok yuvaya dönüşmüş... Biz yıllarca bu masallarla bekledik kendisini. Artık büyüdük biz, büyümek zorundayız..
 
'Ben galatasarayliyim zaten, yuvama geldim' vb itici sozler söylememesini umuyorum.

Tek beklentim aldığı parayı hakedecek katkıyı vermesi. Cimbomlu edebiyatına girmesin hiç. Zira o konuda Nolan'dan farklı bir vasfı yok bence
 
Beğenmediğim tek transfer büyük GSli(!) genç Kerem.. Bu sefer bizi kullanamadın Efes'e karşı. Milli takımda da berbat oynuyor. Bizde aldığın paranın hakkını ver bari..
 
gelen oyuncuyu hiç izlemesek bir kaç mac oynararak kumaşının nasıl olduğu hakkında yargıda bulunabiliriz ama bahse konu olan oyuncu Kerem gönlüm.yaşını bir kenara koyuyorum,bir kaç senedir özellikle ribaund konusunda fazlasıyla canımızın acıdığını düşünürsek Kerem süre aldığı dakikalarda takıma fayda sağlayacaktır..ben açıkçası çok memnunum transferinden..
 
Özyer bundan sonra olabilecek transferle ilgili bilgi verirken "Bugün herhalde Nathan Jawai resmiyet kazanacak. Bir uzun oyuncu daha düşündük. Yunan Milli Takımında oynayan Vougioukas ile belki sözleşme imzalama durumumuz var. İki uzunla da imzaladıktan sonra kadromuz tamamlanacak. Ve ondan sonra bir araya gelip, inşallah Milli Takımımız da sonuna kadar gidip madalya alır, onlar döndükten sonra tam takım çalışmaya başlayacağız Eylül'ün ortasında. Ve Türkiye Kupası ile sezonu açacağız" diyerek belirtti.
 
Dün gece arzu ettiğimiz KG'yi izletip gözümüzün pasını sildi.
Şu zorlu 3 maç öncesi formda olması çok güzel.
Ona çok ihtiyacimiz var.
Böyle devam KG :)
 
Başlığını epey gerilerden bulup çıkarttım.

Mücadelesi ve takıma inancıyla adeta takımın saha içindeki hustle lideri.

Her zaman hustle play konusunda üst düzeydi ama artık oyunu da çok iyi okuyor.

Gençliğinde bu halde olsaydı şimdi çok daha başka şeyler konuşuyo olurduk büyük ihtimalle.
 
Tamam biliyorum, Galatasaray'a geç geldiği için çoğunuzun içinde ona karşı biraz sitem var, ama biraz ayıp oluyor. O yaşta bu mücadeleyi vermesi ve ne olacağını düşünmeden o topa atlaması bir" geçmiş olsun"u en azından hak ettiğini düşünüyorum. Elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin Arroyo dahil o topa hangi yabancı atlardı. Geçmiş olsun Kerem Gönlüm.
 

Üst