#14 Engin Atsür

86214184.png

engin.jpg

Pozisyon : Point Guard

Boyu : (1.94 m)

Kilosu : (91 kg)

Doğum tarihi : 2 Nisan 1984 (28 yaşında)

Doğum yeri : İstanbul, Türkiye

Kolej : NC State

Kariyeri : Eski takımları

Benetton Treviso (2007-08)
Efes Pilsen (2008-09)
Beşiktaş Cola Turka (2009-10)
Fenerbahçe Ülker (2010-2012)
Galatasaray Medical Park (2012-)

------------------------------------------------------------------------------

Yeni yuvana hoş geldin Engin ATSÜR...

Üstün başarılar kazanmamız dileğiyle...

Likholitov ile yakaladigi uyum harikaydi. Likholitov cok atletik ve savasci bir uzundu. Gerekli sureleri alirsa ve o tarz bir uzun transfer edilirse en az 4-5 topu icine kapattirir her macta. Bilegi de cok iyidir, basladi mi durduramazsiniz. Su 2 senedir sakatliklarla bogusuyordu, herkes gerilemistir derken gecen sezonun sonlarinda bildigimiz Engin'i izletti yine. Sakatligi kronik degilse verecegi katkidan hic suphem yok. Guzel transfer, basarilar kendisine..

Engin o kadar yaşlımı ya...:)
ben 24-25 falan biliyordum...

iyi bir transfer bence, Ender - Engin ikilisi ile bitermi sezon derseniz bence zor tabi...
ama tabi çok sağlam 2 tane SG alınacaksa orası ayrı...

Oğuz Güven ile saniyelik farklarla açmışız başlıkları :) Benim açtığımı moderatör arkadaşlar silebilirse sevinirim.

Orada yazdıklarımı tekrarlarsam; oyunculuğunu çok beğeniyor olmamın yanı sıra, karakter olarak da hiç yakışmadığı bir camiadan, çok yakışacağı bir camiaya geçiş yaptı. Hayırlı olsun.

Transferi Misko'dan duymuş olduk oldukça ironik.
İyi bir hamle oldu bence..Hayırlı olsun

Misko der ki, "Atsur, Mahmuti farketmez. Nema problema. Para cok guzel, para cok tatli" :)

Engin çok kaliteli bir guard bence. Dengeli, şutu iyi, basketbol zekası yüksek... Tek ve en büyük sıkıntısı nedense hiç istikrar yakalayamadı; ya sakatlandı, ya da takım değiştirdi. Form tutarsa çok çok faydalı olur kanısındayım.

Sakatlıksız ve başarılı bir performans dilerim. Tekrar hayırlı olsun.

Engin tam karakterine uygun bir takıma ve camiaya geldi. Allah onu sakatlıktan korusun bize çok ama çok yararlı olacak inşallah.

Engin tam karakterine uygun bir takıma ve camiaya geldi. Allah onu sakatlıktan korusun bize çok ama çok yararlı olacak inşallah.

Gerçekten de korusun. Zira bu transferdeki en büyük risk faktörü bu.. Umarım o kötü günleri artık tamamen geride kalmıştır ve Galatasaray kariyerinde tekrarlamaz.

Onun haricinde kalitesinden şüphe duyulmayacak bir oyuncu Engin Atsür.

Ben de Engin'i oldukça beğenirim. Basketbol zekası, basketbol bilgisi olan bunun yanında iyi bir şuta ve yeteneğe sahip bir oyun kurucu. Gittiği takımlarda aldığı dengesiz ve istikrarsız süreler onun performansına da yansıdı. Kumaşı iyi olan bir oyuncu, biz ona o istikrarlı şansı verirsek , o da bize istikrarlı bir katkı verir.

Bana göre Türkiye'nin en iyi yerli oyun kurucusunu aldık. İki aydan beri en çok istediğim yerli transferini gerçekleştirdik. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Yeterki şu sakatlık konusundaki şansızlığından kurtulsun.

Hoşgeldin potanın krallığının yeni şovalyesi.

Onurcum daha öncede yazdım şimdi tekrar edeyim daha bu başlangıç ilk adımımızı çok sağlam attık transferde aceleci davranmamak lazım ben Ergin hocanın herşeyi en ince detayına kadar didik didik edip karşımıza parkelerde bizi gururlandıracak ve çok fazlasıyla heyacanlandıracak bir takım yaratacağından hiç kuşkum yok... VARAN 1

engin hayırlı olsun ...enginin sakatlık riskini değerlendirirsek tutku(üzülerekte olsa gidecek gibi duruyor) ender kalır bence ama keşke tutku kalsa alacağı kısa sürelerde daha çok iş yapacak bir guard tutku asist özelliğiyle bence ergin hocada tutkunun asist özelliği için kalmasını isteyebilir daha fazla hücum opsiyonu için....