#14 Engin Atsür

FBÜ engin konusunda samimi olsaydı Barış'ı almazdı. Engin'de onlardaki samimiyetsizliği gördüğü için devam etmek istemedi doğrusunu yaptı. Ergin hoca formda sağlıklı bir Engin'e en az 25-30 dakika verir. Engin iyi oyuncu.

FBÜ engin konusunda samimi olsaydı Barış'ı almazdı. Engin'de onlardaki samimiyetsizliği gördüğü için devam etmek istemedi doğrusunu yaptı. Ergin hoca formda sağlıklı bir Engin'e en az 25-30 dakika verir. Engin iyi oyuncu.

tamam işte en kritik nokta orası bence sağlam kalabilecek mi sezon boyunca.sırf o yüzden bile bırakmış olabilir fb engini

Fenerbahçe ile çokta uyuşmayan bir efendiliği vardı Engin' in, artık eksik kısım tamamlanmış oldu. Ciddi sakatlıklar geçirdi inşallah böyle sıkıntılar yaşamaz ve oldukça faydalı olur bize.

Engin 3.guard olmak istemediği için ayrılmış diyorlar insanın aklına da şu soru geliyor Barış Ermişten korkan bir adam bize ne kadar değer katar.Yerli rotasyonu açısından çok iyi bir hamle ama sakatlanırsa 2 guardla kalırsak ne kadar verimli oluruz? Ayrıca malum bir sakatlık(Shipp) sezonu kapattırdı bize bu konuda bir maddesi var mı engini misal sezonu kapatırsa feshetme hakkı falan ?

Başarılar diliyorum. Resmî siteden yapılan açıklamanın içerisinde güzel de bir cümleye layık görülmüş "Oynadığı her takımda yüreğini her saniye sahaya koyan Engin Atsür'e başarılar dileriz."

Milli Takıma neden çağrılmadığını anlamak mümkün değil.Ayrıca Ersan ve Ömer Aşık'ın da çağrılmaması soru işareti...

Bu akşam görevli olduğum konserde gördüm Engin Atsür'ü. Önce, rahatsız olur belki diye konuşmakla-konuşmamak arası gidip geldim ama tam önümden geçince "Merhaba, Galatasaray'a hoşgeldin" dedim. Çok cana yakın biri gibi geldi bana. Hoşgeldin dedikten sonra tokalaşmak için elini uzattı, "maçlara gel mutlaka" dedi falan.

Sakatlıklardan uzak başarılı bir sezon geçirir umarım.

Bu oyuncuların gelmemesinin sebebi Enes de dahil Fbülker'in yanlı yönetimlerinin milli takımın başında olmaları ve bu oyuncularla sorunlu olmalarıdır başka sebebi yoktur.Milli takıma gelmeyenlerde haklıdır bende olsam bu sorun yaşadığım kişilerle milli takımla sahaya çıkmam.

Senin hep en iyi yerli oyun kurucu olduğunu söylemişimdir. Düşüncemi boşa çıkarmadığın için sana teşekkür ediyorum. Bugün Bo ile yaşadığın sürtüşme sonrası hemen attığın basketle kaliteni benim gözümde perçinlemiş oldun. Hawkins'ten sonra maçın kahramanıydın.