2. Gsbasket Ankara Buluşması

İlki kadar güzel olmasını diliyor ve istiyoruz. Bu yüzden de katılımın fazla olması temennimizdir, yer ve tarih kesin değil ancak şu anda 7 Ağustos Cumartesi olarak düşündük.

Konuyu biraz erken açtım tarih ve mekan alternatifleri olsun diye, ilk buluşmada akılda kalanlar; Ali Abi ( Alpar ) ve Alperen'in muhabbeti, Kerem'in basketbol analizleri, Şamil'in nargile keyfi :) , Serdar Abi'den ( Mengi ) Engelsiz Aslanlar'ın maç skorları ve Alperen'in çektiği ama ne hikmetse bu zamana kadar hiç yayınlamadığı fotoğraflar..

İlk buluşma gerçekten çok güzedi, bir çok abi ve arkadaşlarımızla tanışma fırsatı yakalamıştık, umarım bu buluşma da ilkinden daha güzel olur.

Konu için düşünce ve önerilerinizi bekliyor ve saygılar sunuyoruz, buluşmada görüşmek üzere..

Şunun İstanbul'da olanını ve piknik olanını yapalım biz.Tee fi tarihinden kalma Şamil abinin Savaş abiye verdiği piknik sözü var zaten. :p

Ankara'da piknik istenirse Göksu Park'ı ayarlarım ben, Ankara buluşması dedik ama her ilden gelen insana Aşti'nin yolları açık, bekleriz.. :)

erdal avcı gidicek misin ankara'ya. İstanblu taraflarından gelen olursa ben de yürek koyar gelirim . Hatta bi maç tarzı birşeye getirsek süper olur

Alperen Kaplan' Alıntı:
Fotoğraflardan iki tanesine güç bela ulaştım, onları en kısa süre içerisinde yayımlayacağım Barış Abi. :)
Şaka yapıyorum Alperen, o günden sonra takılıyorduk arada bir. Böyle bir konu olunca da yazayım dedim, sen fotoğrafı boşverde gelebilecek misin onu söyle? :)

Geçen seferde bir maça denk getirilmeye çalışıldı ama Barça-Madrid maçına denk geldi, onu da evlerimizde izledik. :) Liglerin başlamasına daha olduğu için bir maç organizasyonu zor olur gibi. Bu arada kesinleşen isimler; Onur Balcı, Onur Yavuz, Serdar Mengi ve ben..

Diğer Ankara'lı arkadaşlarda iştirak edebilirler, Ankara'da olan olmayan ve gelmek isteyen herkes yazsın.

barış abi lig başlayınca yapsak hoş olmaz mı :) kapatırız bi mekanı nargileyle filan maç izleriz. Şunu taksimde yapsak ne güzel olur. bi yeri kapatır sonra taksimi inlete inlete nevizade söylerdik :) büyüklerimizden biri üçlü çektirirdi filan. Eyvah eyvah 8)

Deniz, ligler başlayınca olur da o zaman da insanların işi, okulu vs. falan engel oluyor. Ama ortak bir kanıya varacağız..

Bir arada İstanbul'da yapılır, mesela ASY'nin son maçına gelebiliriz.. :)

gelen gelir abi :) bu iş yüreğe bakar... deplasmandaaaa samiyendeee gsbaskeeet hep yerindeeeee

Dün Şamil'e söylemiştim ki tesadüf olmuş sen açmışsın Barış :)

Ramazan ayından önce olursa serin bir yer olması tercihimdir. Piknik dahi olabilir.

11'inden sonra olacak ise de iftar tarzı akşam yemeği olabilir. Tabi iftar derken şunu da açıklamak lazım ki kimsenin oruç tutması da gerekmez böyle bir yemeğe gelmesi için maksat akşam yemeği olsun.

Ben Temmuz sonunda geleceğim Ankara'ya. Şamil de olur muhtemelen.

İstanbul içinse düşündük ama sonuca varamadık bir türlü daha doğrusu piknik yapacak alan önerisi gelmeyince askıda kaldı malesef.

abi piknik her türlü yapacak yer bulunur. bir sürü istabullu arkadaş var. en olmadı eyüp abinin klan'da toplanırız . Olmaz mı ki :)

Kalp kalbe karşı diyorlar böyle zamanlarda Kerem. :) Ben aslında uzun zamandır bunu düşünüyordum ama bir türlü açmamıştım..

Aslında iftar da olabilir. İşte bir organizasyon ayarlayalım, iftar mı olur yoksa normal bir buluşma mı kararlaştıralım. Zaten şimdiden gelecekler; Onur Balcı, Onur Yavuz, Serdar Mengi, Kerem Seçer, Şamil Turançifti, Çağlar Torun ( gelmesi muhtemel ) ve ben şeklinde. Yani kadro bu haliyle bile güzel.. :)

Alperen bana uyan tarih Ağustos'un ilk haftası, zaten konuştuğum kişilerde bu tarihe "olur" verdiler o yüzden sen kendini Ağustos'un başı gibi ayarla, ben öneriler gelir diye tarih eklemedim konuya ama düşüncemiz Ağustos'un başı..

Peki Barış Abi, ama işi daha da hoş bir hale getirebilmek ve projeyi daha uygulanabilir bir proje olarak ortaya koyabilmek için ben derim ki sembolik de olsa net bir tarih belirlensin gerekirse sonra değişir. :)