2. Gsbasket Ankara Buluşması

Şu ana kadar bir şey yazılmamış olması şaşırtıcı aslında. :)

Buluşma çok keyifli idi, en azından benim açımdan. Berkan'la tanışmak çok hoştu, bir buçuk senedir görmediğimiz Kerem Abi'yi görmek, ve onunu bizi ekmemesi çok çok hoştu. :) Onur Abi her zamanki gibi idi, Serdar Abi abimiz olarak başımızdaydı, Şamil Abi yine nargilesiyle güzelim şekiller oluşturdu; hayatımda ilk kez nargileden, bir nefes de olsa, almama vesile oldu. :) Barış Abi, yine ilk ulaşan kişiydi mekana... :)

Biraz Galatasaray'dan bahsedilmeyen bir buluşma olsa da, güzeldi. Bir dahaki görüşmemizin tarihini de belirledik, az sonra konusunu açıyorum..

Kendi adıma konuşayım, çok eğlenceliydi. Alperen-Kerem Abi-Şamil Abi-Serdar Abi-Barış Abi ile tanışmak çok hoştu. Cidden harika vakit geçirdim.

Galatasaray' dan bahsedilmedi dedin de Alperen sen kalktın başladı Galatasaray muhabbeti :) Biz kalkana kadar da devam etti :)

7 kişi ile çok güzel sohbet ettik dün..

Öncelikle il dışından gelipte katılan Berkan ve Alperen'e teşekkür ederiz, ayağınıza sağlık. Buluşma ilki gibi yine güzeldi, forumdan tutun da Galatasaray'a kadar sohbetimiz oldu. ( Alperen bu konuda kusura bakma, maalesef sen kalktıktan sonra Galatasaray muhabbeti döndü :) )

Bana göre buluşmanın en can alıcı yeri Şamil'in tribün ve taraftarlar hakkındaki söylemleriydi. Bu konularda az buçuk bir şeyler biliyordum ama Şamil'in anlattıklarının çoğunu ilk defa duydum, meğer neler oluyormuş bu işlerde..

Şamil'e de beni arabayla AŞTİ'ye bıraktığı için teşekkür ederim bir kez daha.. ;)

Ayrıca, mekandan çıkarken Berkan ile tokalaşmayı unuttum. O anlık bir dalgınlığıma geldi, bunun için özür dilerim. Yani kasıt yoktu, lütfen yanlış anlama Berkan..

Barış Şişman' Alıntı:
Ayrıca, mekandan çıkarken Berkan ile tokalaşmayı unuttum. O anlık bir dalgınlığıma geldi, bunun için özür dilerim. Yani kasıt yoktu, lütfen yanlış anlama Berkan..

Abi yok yahu :) Hatta ben, sen söylemesen tokalaştık sanıyorum :)

Güzel bir sohbet ortamı vardı, her ne kadar Barça Real Madrid tartışması başlayınca Kerem ile birbirimizin boğazına yapışsak da. Neyse ki Şamil araya girdi ve olayı tatlıya bağladı. : )

Olanlar kadar olmayanlara da teşekkür edelim. Örneğin Onur Balcı gelse hepimizin kafası şişecekti, iyi ki gelemedi ve herkes konuşma fırsatı buldu.

Burak Barut' Alıntı:
kulaklarımın çınlamasının sizle alakası yok diye umut ediyorum :p
Konu gsbasket olunca demirbaşlarından birinin kulaklarının çınlamaması mümkün mü? : )

Berkan sana da pes diyorum. Sen değil miydin yolda, "abi Barış Şişman neden giderken vedalaşmadı benimle, ters bir şey mi söyledim ben" diyen?

Erdal, Alperen bu sefer fotoğraf çekmedi. Daha doğrusu kimse fotoğraf çekmedi, sohbeti bölmek istemedi sanırım kimse.

Emre, Kadıköy´e gidecek olmanız benim için önemli değil. : ) Şamil´le Ankara deplasmanı yapacağım deseydin, o zaman anlayışlı olurdum isteklerine yönelik. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Erdal, Alperen bu sefer fotoğraf çekmedi. Daha doğrusu kimse fotoğraf çekmedi, sohbeti bölmek istemedi sanırım kimse.

Emre, Kadıköy´e gidecek olmanız benim için önemli değil. : ) Şamil´le Ankara deplasmanı yapacağım deseydin, o zaman anlayışlı olurdum isteklerine yönelik. : )

onur, sana burdan söz, cumartesi akşamına denk gelen ilk deplasmanda oradayım. geçen sefer buluaşamadık, bu sefer erken gelirim, görüşürüz inşallah.. bana yemek ısmarlarsın belki.. bedava olsun da, ne ısmarlarsan ısmarla artık : )

Emre, çok güzel simit yapan bir mekan var, eğer keyfim yerindeyse bir de küçük çay ısmarlarım sana. Ha unutmadan söyleyim, ben doymadım diye 2. simidi yersen onun parasını ödersin. : )

Şaka bir yana umutla bekliyorum 25. ya da 33. haftadaki maçlardan birinin cumartesiye denk gelmesini.