2. Gsbasket Ankara Buluşması

Abi Önder Abi burada, sorabilirsin atkıları bekliyorum yoksa forman aynen hazır seni bekliyor, hepsi aynı anda gitsin diyordum ödüllerin ama tamam gönderiyorum senin formanı öncelikli olarak. Adresini tekrar rica edeyim Manavgat'tayım şimdi Konya'ya gider gitmez alıp formanı yollayacağım sana.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Abi Önder Abi burada, sorabilirsin atkıları bekliyorum yoksa forman aynen hazır seni bekliyor, hepsi aynı anda gitsin diyordum ödüllerin ama tamam gönderiyorum senin formanı öncelikli olarak. Adresini tekrar rica edeyim Manavgat'tayım şimdi Konya'ya gider gitmez alıp formanı yollayacağım sana.

Şaka yapıyorum Alperen senin canın sağolsun kardeşim. :) Yoğunum dedin, sen öncelikle işlerini halletmeye bak, sonra da keyfine bak.

Ben yoğun falan değilim gönderirim abi ne olacak, sadece ulaşmamıştı elime diğerleri birini gönderip diğerini göndermemek olmasın diye düşünüyordum göndereceğim en kısa zamanda hediyeni merak etme özür dilerim iki senedir de ne olsa gecikmemeliydi eşeklik ettim.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ben yoğun falan değilim gönderirim abi ne olacak, sadece ulaşmamıştı elime diğerleri birini gönderip diğerini göndermemek olmasın diye düşünüyordum göndereceğim en kısa zamanda hediyeni merak etme özür dilerim iki senedir de ne olsa gecikmemeliydi eşeklik ettim.

Alperen; kardeşim okulunu ve ondan önemlisi bu yılki sınavını düşünmekten önemli başka bir işin olmamalıydı. Sen de öyle yaptın ki doğrusunu yaptın. Ben şaka maksatlı söyledim sakın alınma,gücenme bana. Yoksa bir formanın lafı olmaz, canın sağolsun senin.

Kavga etmeyin, Tugay forma hakkını bana verir formayı da ben Alperen'e 1905. lik anısına armağan ederim olur biter :)

Adresin varmış Tugay Abi, ona da gerek kalmadı.

Burak Abi 1905.'liğin anısını başkanımdan talep edeceğim. :)

Buluşma tarihinin de bir hafta erken pazar gününe alınmasını rica ediyorum. :)

Zira üniversite arayışları için o tarihlerde Ankara'ya gelebilirim, üniversiteleri gezerim. :) Onun dışında Ankara'ya gezme amaçlı yakın tarihlerde geldiğimden bunu aileme açıklamam zor olur. Benimki tabii şahsi bir istek, genel olarak nasıl uygunsa elbette uyarım.

Barış ana bıraktım valla. Ben en geç ayın 1'inde Ankara'dayım ve Ekim'e kadar da orada olacağım. Piknik de olur rahat olur bence. Tabi manga yapma becerisine sahip bir vatandaş varsa :)

Onur Abi yazmamış buraya hayret :)

Bende 1 Ağustos'tan sonra müsaitim, az önce de Serdar Abi ile konuştum. 6'sından sonra yokmuş Ankara'da, 6'sından öncesi de hafta içine geliyor ve akşam 18:30'dan sonra gelebilirim diyor.

Gelmesi kuvvetle muhtemel kişiler adlarını ve gelme tarihlerini de yazarlarsa ona göre bir şey ayarlayabiliriz, Kerem ve ben ayın 1'inden sonra rahatız.. =)

Kerem, şimdiye kadar yazmadım, biraz diktatör olarak göründüğüm için gelmeyi düşünmeyenler belki geleceğini yazar diye. : )

Yine de belli kişiler yazdı sadece, yeni yüzler de görmek isteriz buluşmada...

İki haftaya yakındır giremedim foruma. Barış listeye almış bile beni. :) 10 Ağustos'a kadar uygunum ben de. Ondan sonra olmayabilirim.

O halde buluşma tarihi olarak 10 Ağustos sonrasını ön planda tutalım. : )

Merak etmeyin arkadaşlar, ben Onur´un bir fotoğrafını büyültüp koyarım masaya.

Adaşım bir aksilik olmazsa ve Ankara'da olursam ben de gelirim mutlaka. Sen yeter ki hangi gün olacağını söyle(Yani KESİN bir tarih ver).

Onur BALCI' Alıntı:
Barış (Yarar) bu pazar günü buluşulacağını bildirdi bana. Ortak karar mı bu? Bu aralar pek takip edemedim.
Onur, pazar günkü buluşma gsvoleybol için. Ankaralılar olarak bir ön buluşma yapalım dedi Serdar Abi.

Şu ana kadar Kurtuluş Bey, Barış´lar (Yarar, Şişman), Onur Balcı geleceğiz diye haber vermişler Serdar Abi´ye. Pazar günü saat 17´de yolu Beşevler´den geçenleri bekleriz.

Not: Şamil, geçenki gibi sabırla beklemem bilesin. Sana zahmet hatunlarla başka zaman buluşuver. : )