2. Tur E Grubu (Fra,Sır,İsp,TÜR,Lit,Alm)

Hangi 4 takım gruptan çıkar?


  • Kullanılan toplam oy
    33
Grupta Türkiye-Sırbistan maçı eğer sürprizler yaşanmazsa ya tamam ya da devam maçı olacak her iki takım içinde.Durum bunu gösteriyor.
 
Sırbistan bana Edirne deplasmanından sonra Antalya maçındaki halimizi hatırlatıyor.Savanovic'in kaçırdığı şut beklediğimden fazla etki yaptı.
edit:İvkovic bir şeyler tasarlıyor sanki. :)
 
Kemzuranın ilk devre 9 sayı atan Songailayı 2. devre oynatmaması büyük hataydı.Jasaitisin performansı ise büyüleyici.Keşke biz alsaydık. 3 numarada inanılmaz katkı verirdi
 
De Colo büyük oynadı son çeyrekte.Maçın gelişimi Slovenya-Yunanistan maçına benzedi.Kalite daha yüksekti tabi.
 
Litvanya Koçu Kemzura : "I made a mistake that I didn't let Songaila play more time."

Fransa-Litvanya maçı için

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir çok yerde paylaşılmış.
 
Jasikevicius: ''Turnuvanın en zor maçlarından birini Türkiye’ye karşı oynadık. Bize kaybettikleri maçtan bu yana toparlanamadılar. Ama çok güçlü bir takım olduğunu düşündüğüm Türkiye’nin Sırbistan’ı yenerek ilk 8’e kalacağına inanıyorum. Ben de Türkiye’de oynamış bir oyuncu olarak, hem galibiyete olan ihtiyacımızdan dolayı Litvanya için, hemde Türkiye için elimden geleni yapacağım. Çift kişilik oynayacağım.'' respect for legend
 
''Alo Saras, ben Hido'' gelmeden mi demiş bunları :D

Pek umut yok ama o kazansa da devam etsek, bunlar oynarsa çıkıyoruz, bizim için oynasınlar durumları canımı sıkıyor. Bizim muhtaç olacak bir durumumuz olmamalıydı, bize muhtaç olmaları lazımdı. Ne hallere geldik..
 
Daha önce yazdığım tahmin:

E Grubu

İspanya 4-1
Fransa 4-1
Litvanya 3-2
Sırbistan 2-3
Türkiye 2-3
Almanya 0-5

Almanya ilk gruptan yenerse bizi yener, o sıralamada Almanya ve Türkiye de 1-4 tamamlayabilir yani.

Tam beklentilere uygun bir grup Almanlar da sadece bizi yendi doğal olarak o kadar kötü takımız yani, sonuncu tamamladık grubu böylece.Sırpları yensek çıkacaktık Litvanya yenince, ama saçma sapan hatalarla kaybettik Sırplara da. Müthiş savunma yaptığımız maçı gene son saniyelere kalan maçı da kaybettik böylece.
 
"geride kalan 17 yazın 16’sında, hidayet evinden, ailesinden, sevdiklerinden haftalarca ayrı kalarak büyük bir özveriyle milli takım kamplarına katıldı. önce genç ve ümit, 1999’dan bu yana a milli. sadece 2006 dünya şampiyonası’nda yoktu. onun başı çektiği 1978-79 kuşağı, türk basketbolunu daha önce hiç yaşamadığımız mucizevi sevinçlere taşıdı. tarihteki en iyi derecesi avrupa sekizinciliği olan bir ülke, on yıl içinde iki kez kürsüye çıktı: bir avrupa, bir dünya ikinciliği…"

"bu çocuklar yeterince hizmet ettiler bu ülkenin sporuna… onları minnet duygularıyla, hak ettikleri alkışlarla uğurlayalım. önümüzdeki yılların yaz aylarında çoktandır yapamadıkları tatillere gidip, sevdikleriyle zaman geçirmelerine bir kez olsun anlayışla yaklaşalım. bu arada onların yerini alabilecek gençleri sınayalım, yeniden yapılanmayı tartışalım. böylesi herkes için daha iyi olacak"

yiğiter uluğ
 

Üst