Veysel´in yorumunu okudukça gülüyorum. Bir Galatasaray taraftarının düşüncesi ancak bu kadar iyi özetlenirdi.
Bora Yuksel' Alıntı:Zizici aldik elimizi yuzumuze bulastirdik.Ne kadar kabiliyetsiz yoneticilere sahibiz,yazıklar olsun.Yakısmıyorlar bunlar GS gibi bir markada calisiyorlar ya yazık yani..Her davul dengi dengine..Yonetim degismeden daha cok elimizi yuzumuze bulastiririz bir cok seyi.!
Bora Yuksel' Alıntı:Joventut Badalona klubune e-mail gonderdim biraz once..Zizic-Pops Mensah Bonsu takasını onerdim tum 2 taraf icin en hayirli sekilde olacagini belirttim.
administracio@joventutbadalona.com
POPS MENSAH BONSU'yu ne yapıp edip bizim caylak yoneticilerin aklına sokmamız lazım..Basarıların 3 gizli noktası! 1.Graves 2.Pops Mensah Bonsu 3.Kaliteli coach!
Bora Yuksel' Alıntı:Joventut Badalona klubune e-mail gonderdim biraz once..Zizic-Pops Mensah Bonsu takasını onerdim tum 2 taraf icin en hayirli sekilde olacagini belirttim.
POPS MENSAH BONSU'yu ne yapıp edip bizim caylak yoneticilerin aklına sokmamız lazım..Basarıların 3 gizli noktası! 1.Graves 2.Pops Mensah Bonsu 3.Kaliteli coach!
Komiksin ...Bora Yuksel' Alıntı:Joventut Badalona klubune e-mail gonderdim biraz once..Zizic-Pops Mensah Bonsu takasını onerdim tum 2 taraf icin en hayirli sekilde olacagini belirttim.
...but he finally inked a one-year deal with DKV Joventut.[3]He was released in December due to a shoulder injury, averaging 18 points per game in 2 league matches...
Sonunda DKV JOVENTUT ile bir senelik sözleşme imzaladı.Omuz sakatlığı yüzünden aralık ayında serbest bırakıldı.2 maçta 18 sayı ortalaması vardı.