G
Guest
Misafir
F.Ülker'e kiralayalım M.S yi, gördüğüm kadarı ile onlarında guard sorunu var!
M.S bu sene orada pişer, seneye bizde faydalı olur
M.S bu sene orada pişer, seneye bizde faydalı olur
Adam daha 28'inde.2 yıl oynamasa 30'unda olacak ki basketbol için çokta geç bir yaş değil önünde uzun yılları var işte bu yüzden 2 yıl oturmayı göze alamaz kesinlikle.Cevdet Akay' Alıntı:İki sene boyunca parayı cebe indirecek ve tribünde mısır yiyecek
Barış Çamur' Alıntı:Sırf şu tavırlarından ötürü Badalona'ya olan sevgim bitti yemin ediyorum..
Sen Avrupa'nın en pahalı liglerinden birinde oynuyorsun ve yaptıklarına bak..
Ayıptır be..
Oturtacaksın Zizic'i, göndermeyeceksin, antremanada çıkartmayacaksın 2 yılını çöpe atacak.
Alperen Kaplan' Alıntı:Transfer Haberleri:
Cammron Taylor ve Bavcic ayrıldı Kepez'den(yazılmış),Barış Güney muhtemelen Kepez'e gidiyor...
Berkay Sahillioğlu da Aliağa yolunda,Selçuk'dan ayrılıyor.
Serhat Çetin'in de birçok talibi varmış,bakalım.
Emrah Bakın' Alıntı:Maliyetinin de çok fazla olacağını sanmıyorum...
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Emrah Bakın":3i7kwyld]
Maliyetinin de çok fazla olacağını sanmıyorum...
Bedava almak istiyoruz diyememiş, böyle ters manyal yapmış!Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:Euroleague C Grubu'nda Fenerbahçe Ülker'e İstanbul'da 89-63 yenilen Joventut'un antrenörü Sito Alonso, Galatasaray Cafe Crown'da forma giyen Andrija Zizic'i kadrolarına eklemek istediklerini, ancak bu oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu belirtti.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 23:54 TSİ 17 Aralık 2008 Çarşamba
Joventut'un antrenörü Sito Alonso, Euroleague C Grubu'nda Fenerbahçe Ülker'e 89-63 mağlup oldukları maçın ardından düzenlediği basın toplantısı'nda NTV Spor'a konuştu.
Daha önce Galatasaray Cafe Crown'dan ayrılmak istediğini belirten Zizic'i kadrolarında görmek istediklerini belirten Sito Alonso, bu oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu söyledi.
Sito Alonso, "Zizic kadromuza katmak istediğimiz bir oyuncu. Ancak yüksek maliyeti bu transferi zorlaştırıyor" dedi.
Hırvat yıldız Zizic, kasım ayında bir İspanyol kulübünden teklif aldığını takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletmişti.
Veysel Kaya' Alıntı:Yav hemen fbye yeniliyorlar hem de bizim oyuncumuzu beleşe istiyorlar insanda biraz utanma olur
Veysel Kaya' Alıntı:Yav hemen fbye yeniliyorlar hem de bizim oyuncumuzu beleşe istiyorlar insanda biraz utanma olur