Atkins'in dönmesi neden şüpheli?
Ben mide rahatsızlığından dolayı basketbolu bırakan veya aylarca oynayamayan tek oyuncu duymadım...
Ben mide rahatsızlığından dolayı basketbolu bırakan veya aylarca oynayamayan tek oyuncu duymadım...
Rüzgar Acuner' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":t72favz0]Bir yabancı transferi yapılacak, sadece acele edilmiyor, yerli oyuncular sanırım olmadı.
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:Atkins'in dönmesi şüpheli, Milo 2-3 maç daha yok, Tufan nisandan önce oynayamaz. Tek yabancı uzun transferiyle bu iş olmaz. Alican, Altay, Erdem, Polat, Cemal rotasyonuyla mı şampiyon olacağız???
Sanki boşta olunca hiç affetmiyor görev adamlarını hemen kapıyor zaten bizim yönetim.Gökmen Kesen' Alıntı:Piyasada boşta yerli oyuncu varda yönetim mi transfer etmiyor nedir bu kopan yaygara ?
Sözün bittiği yer, inananlar sonuna kadar takımla gider diğerleri gölge etmesin yeter...Gökmen Kesen' Alıntı:Piyasada boşta yerli oyuncu varda yönetim mi transfer etmiyor nedir bu kopan yaygara ?
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Abartmayı çok seviyoruz, bunu çok iyi anladım!
Cücü ve Hüso bizim takımın belkemiği iki yerli oyuncu.
Polat, Murat, Cemal, Erdem bu oyuncular Tr şartlarında iyi oyuncular, iyi bir takımda roll oyuncusu olabilecek durumdalar.
Yabancılarımız ise gerçekten ligin en iyileri içindeler Graves, Atkins, Gurovic, ve Milo, bu oyuncular Efes'tede oynar fenerde'de oynar.
Bu takıma iyi bir uzununda katılacağınıda düşünürsek, bana göre başarılı olmamamız için bir sebep yok.
Uzun vadede yerli oyuncu kalitemizi dahada yukarı çekmek gibi bir hedefimiz olmalı, her sene 1-2 yerli oyuncuyu kadromuza katmamız lazım.