Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Abartmayı çok seviyoruz, bunu çok iyi anladım!
Cücü ve Hüso bizim takımın belkemiği iki yerli oyuncu.
Polat, Murat, Cemal, Erdem bu oyuncular Tr şartlarında iyi oyuncular, iyi bir takımda roll oyuncusu olabilecek durumdalar.
Yabancılarımız ise gerçekten ligin en iyileri içindeler Graves, Atkins, Gurovic, ve Milo, bu oyuncular Efes'tede oynar fenerde'de oynar.
Bu takıma iyi bir uzununda katılacağınıda düşünürsek, bana göre başarılı olmamamız için bir sebep yok.
Uzun vadede yerli oyuncu kalitemizi dahada yukarı çekmek gibi bir hedefimiz olmalı, her sene 1-2 yerli oyuncuyu kadromuza katmamız lazım.
Eyüp Bey haklısınız abartmayı gerçekten çok seviyoruz fazlasıda var...
Ayrıca rakip takım oyuncuları yere göğe koymayıda da çok seviyoruz.
Takımları abartmayı daha çok seviyoruz...
Tek maçta kendimizi yerin dibine sokmayı da çok seviyoruz...
En kariyerli oyuncularımızı bir maçta göndermeyi de seviyoruz...
Muhtemel başarısızlığa şimdiden kılıf hazırlamayı da...
Hele kendi oyuncularımızı kötülemeyi bayılırcasına seviyoruz...
Genç, gelecek vadeden oyuncu diye kıvranıp takımın en umut veren milli oyuncusuna henüz 21 yaşındayken bundan birşey olmaz demeyi seviyoruz...
Ama en çok şimdiden pes etmeyi, havlu atmayı seviyoruz...
Bende bir yerli transfer isterdim.Ama gelmedi diye umudumdan zerre birşey eksilmedi.Bu takım kağıt üstünde ligin en kaliteli değil, belki şampiyonluğun favoriside değil ama kaliteli bir kadro.şampiyon olsa kimsenin süpriz demeyeceği bir kadro.
Şundan da eminimki eğer yerli bir transfer gelse mesela Cenk veya Sinan olsa çoğu kişi yine "efendim efeste dakika alamayan adamı biz ilk beş başlatıyoruz, şampiyonluk hayal derdi" Bu bakıma iyi oldu.
Kusura bakmayın biraz ağır yazı oldu, ama şu birkaç gündür forumda yazılanlara hayret ediyorum.Umarım yarın eleştirien Türkler iyi bir maç çıkarır ve Datçkaya değil, forumdakilere ders verir...