Şimdi banvitin macına gidiyorum bakalım yeni transfer andre brown nasıl birşeymiş tabi hayranı olduğum crispin ve lance de oynayacaklar
Sedat Unal' Alıntı:Şimdi banvitin macına gidiyorum bakalım yeni transfer andre brown nasıl birşeymiş tabi hayranı olduğum crispin ve lance de oynayacaklar
Andre Brown banvite çok büyük katkı sağlar bence.Zaten baNvitin yabancı transferinde başarısız olduğu çok nadirdir.Hatta Mokongo dışında hatırlamıyorum.Sedat Unal' Alıntı:Şimdi banvitin macına gidiyorum bakalım yeni transfer andre brown nasıl birşeymiş tabi hayranı olduğum crispin ve lance de oynayacaklar
Erdal eğer oyuncuyu tanımıyorsan o zaman senin ''saçma, sapan'' tabiri kullanman saçma olmuyor mu?Erdal Avcı' Alıntı:Yine saçma sapan isimleri konuşuyorsunuz.Gurovic belasıda başımıza böyle gelmişti.Kim bu Jankunas?
Andre Brown banvite çok büyük katkı sağlar bence.Zaten baNvitin yabancı transferinde başarısız olduğu çok nadirdir.Hatta Mokongo dışında hatırlamıyorum.Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Sedat Unal":1z0fy9ts]Şimdi banvitin macına gidiyorum bakalım yeni transfer andre brown nasıl birşeymiş tabi hayranı olduğum crispin ve lance de oynayacaklar
Salih GOZMEN' Alıntı:Jankunas: istatistik
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=48904
Jankunas:VIDEO
http://nl.youtube.com/watch?v=mWpvsWHaJ_M
Hic izlemedigim bir oyuncu, Istatistikleri iyi gozukuyor.
Videoda ise savasci ve reboundcu gozukuyor.
Henuz 24 yasinda, 2.04 boyunda.
Euoroleague tecrubesi var.
Aradigimiz kan olarak dusunuyorum.
Oyun stili video ve istatistikler'e gore zizic'e benziyor artisi ucluk kulaniyor olmasi.
Ozellikle beni Litvanyali olmasi ve basketbol'u iyi bilmesi heyecanlandiriyor.
Insallah yonetim ilgileniyordur Jankunas ile ve zorda olsa Galatasaray formasini giydiririz.
bide onun diğer çeşidi olan beklemekden gebermiş var xDyunustaylan' Alıntı:sabreden derviş, muradına ermiş
Fahri Elmas' Alıntı:Jankunas önemli ve çok faydalı olacak bir oyuncu ama bence sadece Jankunas ı almak yetmez ( ki almak çok zor zaten) mutlaka ama mutlaka sırtı dönük oynayabilen sert bir amerikalı bulmamız lazım.
Örn: Lance Willams
Bu arada dün telekom maçındaydım Hakan köseoğlu kariyer maçını oynadı. Adeta calderon gibi oynadı. Bence yeterli olgunluğa ulaşmış lise takımındayken de izlemiştim onu tek eskiği şutu ve bazen zorlama paslarıydı ama kendini çok geliştirmiş. Gelecek sene için mutlaka kadromuza katmalıyız bence Türkiye de o düzeyde başka bir yerli oyun kurucu alamayız. Ayrıca Mutlu Aknıpar da çok iyi bu sene, seneye onu da düşünmeliyiz. Telekom için büyük kayıp olmaz ama bizim için önemli kazanç olur.
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Sedat Unal":1r7g6gzo]Şimdi banvitin macına gidiyorum bakalım yeni transfer andre brown nasıl birşeymiş tabi hayranı olduğum crispin ve lance de oynayacaklar