Bu iki oyuncudan hangisi gelirse gelsin hiçbir şekilde problem olmaz uyum konusunda ben eminim.Graves,Atkins Woods'un takıma uyum sağlamasını sağlar. Ne demişler üzüm üzüme baka baka kararır.
Sizce İhtiyacımız 3-4 Numara'mı yoksa öncelikte olan diğer pozisyonlar mı ?Özgür Erdoğan' Alıntı:Bugünkü Vatan gazetesinde maddi kriz içerisindeki Zalgiris Kaunas'tan Paulius Jankunas ile anlaşmak üzere olduğumuzu yazmış. Gerçekten heyecan verici bir haber bence.. Litvanya milli takımında da oynuyor.. 2.03 boyunda.. Bu sene euroleague de 13.8 sayı 8 ribaunt ortalaması yakalamış.. 3- 4 numara oynuyor..Keşke olsa..Takımımıza sınıf atlattıracak bir oyuncu..1984 doğumlu..
Pürüz yaşanırsa eski efesli Woods ile anlaşabileceğimizi yazıyor aman onunla anlaşmayalım
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Jankunas
Alperen Kaplan' Alıntı:Kutay Abi sanırım Vatan'da haber çıkmış...
Semih Tuna' Alıntı:Kenny Adeleke Alba ile imzalamamış sağlık testlerini geçememiş,Alba'da yeni pivot arayışındaymış.
ne efes maçı,banvit maçına kadar!Berk Turanli' Alıntı:Efes maçına kadar bitsin şu transferler yahu..
Kambala hiç bir takımla anlaşmadan önermiştim onu ama o zaman forumda istemeyenler ağırlıklı olmuştu kambalayı kambala şu an Rusya 1.liginde oynuyor 2.lig değilözcan çağlar' Alıntı:Kambala tekrar basketbol oynamaya başladı sanırım ikinci ligde bi takımda o gelse gerçekten müthiş olur
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ben Vatan'da çıkan haberin doğru olduğuna inanıyorum, Gökmen Özdemir şubeyi çok yakından takip eden biri.