Bu arada Çin ligine bir göz gezdirdim de gerçekten kaliteli oyuncuları toplamışlar iyi paralar da vermişlerdir heralde Çine çakıltaşına gittiklerini sanmam
Nbaden tanıdığımız jelani mccoy David Harrison da çin liginde oynuyorlarmış haberim yoktu öğrenmiş oldum
Maccabiden hatırladığımız 206 lık forvet Rodney White ta çin liginde oynuyormuş hem de deli istatistiklerle
Rodney White 44.2 dakika 34.7 sayı 8.4 ribaund maçlarda ortalama 20 tane 2 sayılık atış 6 tane 3 lük 6 7 civarı da serbest atış kullanıyor maç içinde ortalama 26 top kullanıyor serbest atışları saymıyorum.Çinde nasıl bir tempoda basketbol oynanıyor merak ediyorum saha ölçüleri mi küçük potalarmı kısa her eline alan topu potaya mı sallıyor ama ilginç gerçekten
)
Jelani Mccoy beşiktaş almak istemişti sanırım bir aralar 28.8 sayı 12 ribaund ortalamalarıyla oynamakta 45 dakika ortalama süre alıyor
David Harrison yanlış hatırlamıyorsam onunda adı beşiktaş için geçmişti bir aralar 21.1 sayı 11.1 ribaund 4.4 faul 2.5 blok ortalamalarıyla oynamakta 43.5 dakikalık ortalama sürede
Tau ceramica dan hatırlayacağımız 200lik forvet Gabe Muoneke de Çin liginde 34.6sayı 9.3 ribaund ortalamalarıyla oynamakta 45 dakikalık sürede
Eski Nba oyuncularından 35 yaşındaki 208 boyundaki veteran pivot Lee Bensonda Çin Liginde dehşet verici istatistiklerle oynamakta
45.1 dakika 31.2 sayı 18.8 ribaund 6.1 asist ve 2 blok gibi dehşete düşürücü istatistiklerle oynamakta ayrıca 35 yaşındaki bir oyuncunun 45 dakika ortalama süreyle bu istatistikleri tutturması kendisine ne kadar iyi baktığının ne kadar formda tuttuğunun bir göstergesi olsa gerek
Son olarak Fenerden hatırlayacağımız pf/c Corsley Edwards ta çinde 6 maç yapıp çinde basketbol oynayan Basketbolcular kervanına katılmış 36.7 sayı 12.2 ribaund ortalamalıyla oynamış 47 dakika ortalama süre almış