inşallah alırsak pops mensah-bonsunun sakatlıgı tamamen gecmiştir bir müzmin sakatla daha ugrasmayalım
Kendi adıma güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim.Tunç Akyürek' Alıntı:Son olarak Eyüp Bey'in canla başla takımımıza gereken kitleyi sağlamak için yaptıklarına ,Murat İnal , Cevdet Bey ve Kerem Seçer'in deplasman -içerde demeyip her maçta yerini aldığı ve bizleri bilgilendirdiği için Onur Bey'in Türkçe kuralarına verdiği önem için ve adını yazamadığım tüm abi ve kardeşlerimin gayretleri için teşekkür ederim.
Valla görüşülüyor mu bilmem ama görüşülse iyi olur benceOkan DAMGACI' Alıntı:ya Eyup abi pops mensah-bonsuyla gorusuluyomu senin bi duyumun warmı bu konuda
Sınıf atlatacak oyuncu alacağız dedikten sonra kenny adeleke den daha kötü bir oyuncu getirirlerse bu taraftarı kandırmak olur benceOkan DAMGACI' Alıntı:Can iyi olurda adelekeyi bile getiremeyen yonetim pop mensah bonsuyu nasıl getirecek merak ediyorum dogrusu
O zaman Dedehayır istifa topicine seni de bekleriz...Okan DAMGACI' Alıntı:Can ben Koray Hocaya güveniyorum ama sorun su Ahmet Dedehayıra güvenmiyorum
Mithat Duran' Alıntı:Koray hocamla az önce görüştüm.Transferde alacağımız,oyuncu hen 4 numara,hemde 5numarayı oynayacak özellikte bir oyuncu olduğunu.Bu vasıflara uyan bir kaç oyuncuyla görüldüğünü,birini mutlaka alacağımızı söyledi.
İsimleri şu an açıklayamıyorum,yalnız,bize level atlatacak bir oyuncu var içlerinde