Willie Solomon NBA'in en mutsuz takımının en mutsuz oyuncusu.Avrupaya donus sinyalleri mevcut.Atkins yerine Solomon dusunulebilinir ki Koray'ın bahsetmis oldugu sinif atlatacak oyuncu profiline uygun bir isimdir Solomon.
ohooooo sizde kimseyi istemiyorsunuz kardeşim, kimi getirelimSayit Aslan' Alıntı:fb karşılaşmalarında maçın başından sonuna kadar küfür ettiğimiz ve küfürlerin hepsini bnce hak eden bir oyuncuyu bu takımda görmek istemem.
ayrıca ne oluyoruz yaa bjk gibi fenerin artıklarını toplamaya mı başlıyıcaz.aman kalsın.ne solomonu
ufuk koçak' Alıntı:Sonuçta zizic bizden çok yüksek bi rakam alıyodu onun parasını pops mensah a verirsin atkins ve marshall hiç transfer edilmedi say onların parasını willie solomona verirsin böylece halledersin yani o kadro çokda zor değil hani hiç olmadı biraz daha fedakarlık yapabilir kulüp sonuçta ne kadar zamandır şampiyonluk bekliyoruz
Ozan Kemal Şen' Alıntı:bayan takımına Pondexter'ı istemiyoruz, (haber yalan olsada) erkek takımına Solomon'u istiyoruz. (imkansız bir transfer olsada)
ilginc
Barış Çamur' Alıntı:Aranızda dün gece oynanan Miami - Duke maçını izleyen varmı bilmiyorum ama Miami'de McClinton diye bir oyuncu vardı. Ya böyle bir adam olamaz. Takım oyunu oynuyor ve dışardan manyak etti Duke savunmasını..
Atkins'in gitmesi veya basketbolu bırakması durumunda düşünülebilirmi acaba takıma ?
Tek maçla oyuncu beğenilip getirildiği için bu hallere düştük zaten.Eleştirdiğin yönetim zihniyeti yeni yeni terk ediliyor, çokda güzel oluyor...sırdaş kasımoğlu' Alıntı:ya bakıyorumda sezon başında şu loftonu almayıpta kariyerli yıldız gibi bi tutkuya düştükleri için çok üzülüyorum adam voleybol çizgisinden atmaya başladı artık zaten ilk geldiğinde belliydi kalitesi mersini kutluyorum türk basketboluna böyle bir kişi izlettirdiği için keşke böylelerini biz izlettirsek ama malesef o zihniyet yok yönetimde