Paolo Quinterosu ben gecen sezon zaragoza 2.ligdeyken tenerife ile oynadiklari maclar ve bu sezon 4 lig macini izledim.Inanilmaz bir oyuncu.Bunun gibi Ispanya ikinci liginde birinci liginde bir suru oyuncu var.Paolo iceri drivelari ile ve el ustunden kritik basketleri ile is yapan bir basketbolcu.Kerem SEÇER' Alıntı:İstatistiklere bakarak oyuncu bakmak ve bunun üstüne de scouting'imizi eleştirmek gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı. Scouting netten istatistik bakıp oyuncu almak değil.
Kişiliğini yakından bilen arkadaşlarım var gerçekten kişiliği, çalışma ahlakı ile çok çok iyi bir oyuncu.Bencede onun için bir değişiklik zamanı geldi.Onu kazandırırız umarım takıma.O da eminim Hüseyin gibi cücü gibi Galatasarayımız için yüreğini ortaya koyar...Doğan SAĞLAM' Alıntı:KEŞKE olsa.Kerem Gönlüm benim çok beğendiğim bir oyuncudur.Bu takıma her halükarda yarar sağlar.
Kişiliğini yakından bilen arkadaşlarım var gerçekten kişiliği, çalışma ahlakı ile çok çok iyi bir oyuncu.Bencede onun için bir değişiklik zamanı geldi.Onu kazandırırız umarım takıma.O da eminim Hüseyin gibi cücü gibi Galatasarayımız için yüreğini ortaya koyar...[/quote:13gfaf09]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Doğan SAĞLAM":13gfaf09]KEŞKE olsa.Kerem Gönlüm benim çok beğendiğim bir oyuncudur.Bu takıma her halükarda yarar sağlar.
Kerem SEÇER' Alıntı:Emir Bey Galatasaray Basketbol Şubesi'nde nasıl transfer yapıldığını biliyorum zaten o programa da gerek olmadan.
Neyse sorun o değil de sene başından beri alakasız alakasız oyuncu önerileri yapıyorsunuz. Bir de üstüne anlamaz, etmez, bilmez diye insanlarla dalga geçiyorsunuz. Siz herşeyi çok iyi biliyorsunuz ama Point Guard öneriniz hakkında verdiğiniz bilgilerin Point Guard'larla alakası yok. Madem mükemmel bir scoutsunuz önce takımın neye ihtiyacı olduğunu ve oyun kurucunun neler yapması gerektiğini öğrenin. Önce basketbolu öğrenin kısacası.
Ama ben ilk fırsatta sevgili Mert Uyguç'a ve Koray Hoca'mıza teklifte bulunacağım. Mükemmel bir scout arkadaşımız, birinci ligler, ikinci ligler, Avrupa, Asya, Afrika her yeri, her oyuncuyu biliyor diye. Bu arkadaşı şubemizde işe alın lütfen, geleceğimiz onun ellerin diye.