Şampiyon olmamız için bu iki ekolü kaynaştırıp güzel bir ürün ortaya çıkarmamız lazım.Milo ve Guro bu takımın tarihinin en önemli oyuncularından eğer bir yerde fark yaratırsak bu farkı onlar yaratır[/quote:shepo0y6]Can Akan' Alıntı:[quote="Göker Muhluoglu":shepo0y6]Hala Gurovic ve Milojevic'e gitmeli diyorlar ya inanamıyorm arkadaşım sen ne kadar tanıyorsun bu iki ismi söylermisin GS'dan önce bu isimleri kaç kere izledin, GS tarihinde bu isimlerden daha kariyerli hangi ismi aldı söylermisin bana Milojevic sakatlanmadan önce Graves'ten sonra en yaralı oyuncumuz değilmiydi ABD'li sevdalısı olayı bırakın artık atletik olmakla peynir gemisi yürümüyor dostum geleceği düşünün biraz da seneye Avrupadan 2 isim bulundurma zorunluğu olacak unutmayın, istikrar istikrar....
Ben iki isimide fazlasıyla izledim.Bana kalırsa sene başından beri oynadığımız oyun ne Guroviç'e nede Milo'ya uygun bir oyun.Fakat Milo buna rağmen hemen her maç ekmeğini taştan çıkardı hem savunmada hem defansta hep fark yarattı.
Aynı durum Guroviç için geçerli değil.Beyfendi'nin hırs nedemek haberi yok.Top kaybı olsa,sayı yesek,adamını kaçırsa yine umursamıyor yine umursamıyor.
Şortunun cebi olsa elini sokup öyle oynayacak nerdeyse.Benim kişisel görüşüm ULEB'ten elenişin ardından GS'ın Guroviç için pek bir önemi kalmamış durumda.