Bir ara Beşiktaş'la anlaşıp Ülker'in izin vermediğini hatırlıyorum bende. Bakalım zaman neyi gösterecek.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:Oğuz Savaş çok ciddi bir yetektir.Üstelik denildiği gibi fb'ye gitmeye en gönülsüz Ülker oyuncusuda kendisiydi.
NBA için ciddi bir handikapı var oda olmayan şut özelliği.Ayrıca hareketleri avrupa basketbolu için muhteşem ama NBAdeki hareketli uzunlar için öngörülebilir.
Kerem ve Oğuz bu takıma gelirse pota altımız Hüseyin'inde katılımı ile cehenneme döner.
Cemal bence takımdan gönderilmeli !Osman Aydın' Alıntı:Hüseyin-Kerem-Oğuz-Cemal.
Hepimizin gönlünden geçen bir isim Evren Büker. Bu sene çok iyi bir çıkış yakaladı.Esvet Akbaş' Alıntı:Evren Büker'i izliyorum Oyak Renault'a da. Bana iyi bir oyuncu gibi geliyor. Alınma ihtimali olabilir mi?
Türkçeye hak ettiği özeni göstermeyen oyuncuya karşıyım. : )Mustafa Marangoz' Alıntı:...
(Noktasına, virgülüne dokunmuyorum Onur abi kusura bakma )
'' işallh mustafa benım sozlesmem bıtıcek busene bende galatasaraylıyım onumuzdeki sene neden olsın hayırlısı taabıkı ama kısmet ısallh olurr ''
Tab Baldwin konusunda katılıyorum sana Mithat abiMithat Duran' Alıntı:Erman KUNTER ve Tab BALDWİN'den birinin acilen İstanbul'a gelmesini bekliyorum.