• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2008-2009 Transfer Sezonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyebiliriz. Yanliz Galatasaray.org bekliyoruz. Sitemiz yavas oldugu icin birazdaha disimizi sikacagiz. Gurovic gidici bu durumda.

ntvspor.net de yalan transfer haberi yapıldığını şu ana dek görmedim...
Adeleke'yi bile bütün siteler yazarken ntv yazmamıştı...
Umarım bu ilk olmaz...

ntvspor derse olur allah yaşadık kopsun iplerimiz artık...

Beyler Eyup abi acikladi. Oraya gecin :)

Böylece bu topic benim için bitmiştir :) Dahada olsa gelmem :P

Allah 2008-2009 sezonu için bizi bir daha bu topicin başına geçirmesin inşallah. :P ;)

kitlensin yahu ....

ama ne günlerdi peh....

evet son iletiler artık özleyecem vallahi her sabah heyecanla açışımı hayal kırıklığı ile kapatışımı ama bugün şeytanın bacağını tam 14 yerinden kırdık tekerli sandalyeye mahkum ettik kötürüm bıraktık(töbe töbe :) :) )

ne yane gerçekten elvedamı:) bence gece 12 den sonra kitlensin bari:)= bunca güzel haberden sonra biraz ayıp olmazmı :)

daha transfer olur mu? :P

topiccigim seninle acı tatlı günlerimiz oldu kimi zaman herman geldi kimi zaman kobe seni özleyecegiz kapanışın güzel oldu :P 8)

bu topikte azmı zaman geçirdik be :)

En yakın zamanda görüşmek üzere.Yazın buradan devam edelim bence.

Galatasaray Basketbol tarihinin belki de en kaliteli yabancılarını gören konu oldu. 2008-2009 Transfer Sezonu konusunu sitede ayrı bir yere koymak lazım...

az mı şuraya birinin ismi yazılsın bekledik seneye görüşmek üzere:)

En Çok ta Milan Gurovic Transferi Heyecanlandırmıştı.İnşallah Milan Artık çok daha iyi oynayarak taraftarın bu heyecanının karşılığını verecek

Beni tanıyan herkes Avrupa Basketbolunu tercih ettiğimi bilir ve Avrupa Basketbolunu daha ciddi daha önemli bulduğumu
Bir Çok kişininin Aksine Nba benim için tercih değildir Tabiki izliyorum takip ediyorum ama Nba Benim için Show Businesstır

Bu Forma altında görmek istediğim 3 hayalim vardır yıllardan beri
1.si Milan Gurovicti o bu sene gerçekleşti
Şimdi Gerçekleşmesi belkide çok zor olan 2 hayalimi söylüyorum

Sani Becirovic
Igor Rakocevic

Bu 2 oyuncunun Gs forması giymesi yıllardan beri hayalimdir Benim Igor artık zor kariyerinin sonuna geldi.Ama ilerleyen yıllarıda Sani Becirovici bu forma altında görmek en büyük gayelerimden birisi

Resmi site neyi bekliyor acaba ?

Konuyu kaldıralım bir yerlere..
Çünkü içindeki isimler gerçekten son yılların en kaliteli isimleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri