efes avrupaya devam edemezse santiago bize gelebilir çünkü santiago statü gereği sadece avrupa maçlarında oynayabiliyor o yüzden efes elenirse santiago boşa çıkacaktır
Keşke Gelse ama bize bırakacaklarını sanmıyorum.Kemal Dizdar' Alıntı:efes avrupaya devam edemezse santiago bize gelebilir çünkü santiago statü gereği sadece avrupa maçlarında oynayabiliyor o yüzden efes elenirse santiago boşa çıkacaktır
Cihansever hocanın istediği oyuncu tarzıyla benim istediğim oyuncu tarzı hiç örtüşmüyor dwayne jonesun başarılı olamayacağını düşünüyorum ben daha tam anlamıyla 5 numara istiyorum sırtı dönük oyunu olan hoplama zıplamadan ziyade box out konusunda çok iyi olduğu için ribaundlarda etkili bir oyuncu gelmesi taraftarıyım.Nbdl benimde uzun süredir takibimde ordan bizim takıma en faydalı olacak oyuncuyu cem hoca ilk göreve geldiğinde yazmıştım.Erdal Avcı' Alıntı:Şimdi NBDL'i gözden deçirdim de, gerçekten yapımıza uyacak ihtiyacımız olan pivotlar var.Dwayne Jones zaten ligin rebound lideri ve blok liderliğinde beşinci.
Onun dışında Cedric Simmons var 1-2 sayfa öncesinde Cihansever hocanın bahsettiği tipten bir oyuncu.Sadece şutu yok ama olağanüstü atletizmi var.Bize gelirse Marcus Camby etkisini yaratacağını düşünüyorum.Dwayne Jones olmasa bile Cedric Simmons'ı buraya transfer edebiliriz.O kadar büyük meblağlar istemez bizden diye düşünüyorum.
Sevinirim Cemal adına.İyi bir takım ve onu tanıyan bir Murat Didine gitmek onun açısından çok daha yararlı olacaktır.Ali Erdem Güntepe' Alıntı:Cemal Nalga Murat Didin'in takımı Frankfurt'la anlaşmak üzereymiş.
Kerem SEÇER' Alıntı:Herkes transfer istiyor ama ben aksine istemiyorum. Kadromuz ligdeki hedeflerimiz doğrultusunda son derece yeterli. Hedef yükselteceksek transfer olabilir ama yükseltmeyeceksek ne gerek var kulübün parasını harcamaya? Üstelik bu para şube yönetiminden çıkacak büyük ihtimalle.
Rotasyon çok dar.Transfer her şartta gerekli..sakatlıklar olacak formsuzluklar olacak senin korkunu anlıyorum transfer bu yakalanan kimyayı bozar mı diye düşünüyosundur mutlaka.Kimyaya uygun bir oyuncu alınırsa bozulmaz.Kerem SEÇER' Alıntı:Herkes transfer istiyor ama ben aksine istemiyorum. Kadromuz ligdeki hedeflerimiz doğrultusunda son derece yeterli. Hedef yükselteceksek transfer olabilir ama yükseltmeyeceksek ne gerek var kulübün parasını harcamaya? Üstelik bu para şube yönetiminden çıkacak büyük ihtimalle.
Kerem SEÇER' Alıntı:Herkes transfer istiyor ama ben aksine istemiyorum. Kadromuz ligdeki hedeflerimiz doğrultusunda son derece yeterli. Hedef yükselteceksek transfer olabilir ama yükseltmeyeceksek ne gerek var kulübün parasını harcamaya? Üstelik bu para şube yönetiminden çıkacak büyük ihtimalle.